Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri Panama – Canada (31.03.2022). Mondiale după 36 de ani

Calificările nord-americane pentru Cupa Mondială din Qatar au ajuns la final. În ultima etapă, liderul grupei, Canada, joacă în deplasare cu Panama, echipă care a spus adio prezenței la turneul final din acest an. În schimb, canadienii au obținut biletele pentru Qatar și au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri de primul loc. Mai jos, patru ponturi pariuri Panama – Canada (31.03.2022), marca Betmag.

Panama ratează și barajul

Panama a fost eliminată din cursa pentru Mondial după ce a cedat cu 1-5 în fața SUA, în weekendul trecut. Pe locul 5, la patru puncte de Costa Rica, aflată pe loc de baraj, Panama își încheie parcursul din preliminarii cu un meci împotriva celei mai bune echipe din grupă, Canada. În actuala campanie de calificare, panamezii au pierdut puncte prețioase după ce aveau avantaj pe tabelă în meciuri. Un astfel de meci a fost cel din tur, când au deschis scorul în minutul 5, dar au pierdut până la urmă în Canada, cu 4-1.

Canada, la Mondiale după o pauză de 36 de ani

Canada a avut un parcurs aproape perfect în preliminarii. A dominat grupa din care au făcut parte mult mai titratele Mexic și SUA. După 13 meciuri, are cel mai bun atac (23 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (șase goluri primite). Singura înfrângere suferită de canadieni a fost săptămâna trecută, 0-1 în Costa Rica, după un meci în care au jucat încă din minutul 34 în inferioritate numerică. Și-au luat revanșa în fața suporterilor după numai două zile, când au spulberat Jamaica (scor 4-0).

Cu 28 de puncte din 13 meciuri, Canada e pe primul loc, cu o etapă înaintea încheierii preliminariilor. Are un avans de trei puncte față de următoarele două clasate, SUA și Mexic, și merge la Mondiale după o pauză de 36 de ani. Mai mult ca sigur, deși are biletele asigurate, Canada va încerca să încheie preliminariile cu un rezultat bun în Panama. „X2&2+“, Canada victorie sau egal și se înscriu minim două goluri în meci” are cotă 1,85.

Ponturi pariuri Panama - Canada (31.03.2022)

Ponturi pariuri Panama – Canada (31.03.2022)

Alte trei ponturi pariuri Panama – Canada (31.03.2022)

  • 1,65 – cotă pentru „total goluri 2-4”
  • 1,80 – cotă pentru „PSF 2”
  • 2,12 – cotă pentru „2 solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate