Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Pandurii – Dinamo, 24.04.2016

Sursa foto: ziuanews.ro

Una dintre aceste două echipe va ieși matematic din lupta pentru titlu după această etapă. Există de asemenea posibilitatea ca atât Pandurii, cât și Dinamo să fie scoase din joc în cazul unei remize.

# E greu de crezut însă că vreuna dintre ele se mai gândește la primul loc, ci mai degrabă la locul secund, de care le despart numai două puncte. Pandurii a primit licența pentru a evolua în Liga 1 și anul viitor, având totodată dreptul de a participa în cupele europene.

# În schimb, lui Dinamo i s-a refuzat acest drept pe plan european, astfel că motivația jucătorilor lui Mircea Rednic în ultimele trei runde ale sezonului e posibil să nu mai fie la fel de mare.

# Gorjenii nu au mai câștigat acasă din noiembrie 2015, tot atunci terminând și ultimul meci fără gol primit. S-au marcat minimum două goluri în fiecare din precedentele zece confruntări directe. 

Sursa foto: ziuanews.ro

ECHIPELE PROBABILE 

Pandurii (4-2-3-1): Stanca – Ungurușan, Bunoza, Săpunaru, Acsinte – Ropotan, Mrzljak – Antal, Nistor, Răduț – Hora
Indisponibili: Vasco, Droppa


Dinamo (4-2-3-1): Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Puljic, Vl. Olteanu – Ekeng, Mevlja – Rotariu, Palic, Lazăr – Gnohere
Indisponibili: Anton (incert), St. Filip, Moldoveanu

PRONOSTIC: Peste 1,5 @ 1.40 | ORA: 20:30 | TV: Digi Sport 1 / Dolce Sport 1

mobil netbetEȘTI PE MOBIL? PRIMEȘTI BONUS!

# Deschide AICI un cont la NetBet (D.927 / 24.06.2015) și caută bonusul pentru mobil în categoria PROMOȚII. Odată ajuns acolo, click pe Înscriere. Asta este tot! Pariază pe o cotă minimă de 1.60, între 20 RON și 40 RON, și primești automat în contul tău un bonus echivalent, indiferent dacă pierzi sau câștigi pariul inițial.betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate