Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PAOK – Benfica, 15 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,84

Ponturi pariuri PAOK – Benfica, 15 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,84! Deși la prima vedere portughezii sunt favoriți, partida se anunță echilibrată. Grecii pot oricând să producă surpriza în calificările Champions League.

Ponturi pariuri PAOK – Benfica, 15 septembrie 2020

  • PAOK are o misiune aproape imposibilă la prima vedere. Întâlnește o echipă valoric mult mai bună cu un tur înainte de play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor. Cu un tur înainte, grecii au reușit să profite de faptul că totul se decide într-un meci și i-au eliminat pe turcii de la Beșiktaș cu 3-1.

Ponturi pariuri PAOK – Benfica

  • De partea cealaltă, Benfica a intrat abia cum în hora Champions League și este favorită contra lui PAOK. Însă totul este doar pe hârtie. Pe teren, portughezii dau peste niște adversari care arată mult mai bine decât pe foaia de joc. Ambiția este cea care va face diferența în această seară.

PAOK – Benfica ambele echipe marchează @ 1,84

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare