Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (13 ianuarie 2021). Cotă 2,50 în derby-ul Greciei

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (13 ianuarie 2021). Campionatul Greciei are parte de un meci de gală astăzi, o restanţă din etapa a 6-a, derby-ul dintre PAOK şi Olympiakos, campioanele ultimelor două ediţii. Fluierul de start se dă la ora 19:30 şi, din păcate, singurul spectacol va fi pe teren, pentru că spectatorii vor lipsi din tribune.

Adio titlu pentru PAOK

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (13 ianuarie 2021). PAOK e pe locul 3, la două puncte de poziţia secundă şi 10 de lider. Deşi s-au jucat doar 15 etape (din 36 în total, cu play-off), gazdele îşi pot deja lua adio de la şansele la titlu, mai ales că la greci puncte nu se înjumătăţesc înainte de play-off. Distanţa de 10 puncte faţă de Olympiakos este una insurmontabilă, dacă ţinem cont de rezultatele recente ale echipei din Pireu.

Olympiakos, o înfrângere în 61 de etape!!!

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (13 ianuarie 2021). Olympiakos a pierdut un singur meci de campionat în ultimele 61 de partide! Se întâmpla pe finalul sezonului trecut, chiar împotriva lui PAOK, într-un moment în care Olympiakos era deja campioană matematic. Acel 0-1 la Pireu, în antepenultima rundă, nu a făcut decât să strice un sezon fără înfrângere al gazdelor, care erau deja cu gândul la vacanţă. „2 solist” are cota 2,50.

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (13 ianuarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (13 ianuarie 2021). În perioada recentă, PAOK este singura echipă care i-a ţinut piept lui Olympiakos. De altfel, ultimele două înfrângeri ale liderului în campionat au venit în faţa lui PAOK, acel 0-1 amintit şi un 3-1 la Salonic, în mandatul de titlu al lui Răzvan Lucescu în februarie 2019. În rest, echipa din Piure a dominat clar întrecerea elenă, de fiecare dată cu cel mai bun atac şi o apărare de top 3. Puteţi încerca şi:

  • 2,05 – cota pentru „PSF 2”
  • 2,50 – cota pentru „peste 1,5 goluri Olympiakos”
  • 4,40 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii