Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos (30.01.2022). Profitul vine de la greci

PAOK
Partizan, una dintre cele mai iubite ech

PAOK Salonic și Olympiakos se înfruntă, duminică, de la ora 19:30, pe Toumba Stadium, în derby-ul etapei cu numărul 19 din Grecia. Niciuna dintre echipe nu pornește ca favorită în acest meci, echipele fiind de valori apropiate. Betmag a selectat câteva ponturi pentru acest meci.

PAOK, în revenire de formă

PAOK Salonic este pe locul 2, la nouă puncte în spatele adversarei de duminică, Olympiakos. Echipa lui Răzvan Lucescu este în revenire de formă, în ultimele patru meciuri obținând trei victorii și o remiză. Mai mult, nu a încasat niciun gol. Cu o victorie, PAOK ar reveni în lupta pentru titlu. În cele patru dispute precedente, victoriile au fost împărțite, câte două pentru fiecare echipă.

Olympiakos, neînvinsă în campionat

De partea cealaltă, Olympiakos este lider în Super League. Până în prezent, a înregistrat 14 victorii și patru remize. Atenție, nicio înfrângere! În campionat, în ultimele patru etape, la fel, nu a primit gol. Anticipăm o partidă strânsă la Salonic, niciuna dintre echipe nu ar trebui să riște mai mult decât este necesar. “Sub 2.5 goluri” are cotă 1.60.

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru rezult de egalitate la pauză sau la final
  • 1.66 – este cota pentru cel puțin opt cornere în meci
  • 1.80 – este cota pentru nu machează ambele echipe

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate