Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos. Derby-ul Greciei aduce o cotă de 2,25

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos. Derby-ul Greciei are loc în această seară, de la 19:30. Va fi primul joc după mai mult de 3 luni de pauză. PAOK şi Olympiakos ocupă primele două poziţii ale clasamentului, dar oaspeţii se pot considera deja campioni, pentru că e aproape imposibil să piardă ecartul de 14 puncte în cele 10 etape rămase de disputat..

PAOK, singura echipă din Grecia care a bătut-o pe Olympiakos în acest sezon

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos. PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, reuşea să câştige al treilea titlu din istorie în sezonul trecut. Mai mult, termina neînvinsă toate cele 30 de etape. Acum e pe 2, cu 52 de puncte, după ce a fost penalizată cu 7 puncte de federaţia de la Atena. Şansele de a-şi apăra trofeul sunt minime, întrucât diferenţa faţa de primul loc este de 14 lungimi. PAOK rămâne însă singura echipă din Grecia care a bătut-o pe Olympiakos în acest sezon. A fost 3-2 în turul semifinalelor Cupei, pe 4 martie, în ultimul meci dinaintea pandemiei.

Olympiakos, neînvinsă în 26 de etape de campionat

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos. Olympiakos este liderul autoritar, cu 20 de victorii şi 6 egaluri în cele 26 de etape din sezonul regular. A marcat cele mai multe goluri (53) şi a încasat cele mai puţine (9). După ce au ratat titlul în ultimii doi ani, oaspeţii de azi nu vor mai permite să se întâmple lucrul ăsta încă o dată. Olympiakos este echipa cu cele mai multe trofee de campion din istoria Greciei (44), iar între 1997 şi 2017 a câştigat nu mai puţin de 19 titluri.

Alte 3 ponturi

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos. Ultimul duel dintre cele două, cel din semifinalele Cupei, s-a lăsat cu 8 „galbene” şi un „roşu”, miza meciului făcându-se simţită într-un derby de tradiţie. În seara asta însă, încrâncenarea ar trebui să fie mai mică, pentru că diferenţa din clasament este enormă, iar echipele vin după 3 luni de pauză şi vor fi mai „ruginite”. Dacă pronosticul nostru de „sub 5,5 cartonaşe galbene” nu vă este pe plac, puteţi încerca:

  • „sub 2,5 goluri” – cotă 1,70
  • „ambele marchează” – cotă 1,85
  • „1 solist” – cotă 2,65

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii