Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos Super Liga Greciei 10.02.2019

Publicat

pe

PAOK

Totul pentru titlul de campioană. PAOK are șansa de a câștiga titlul în Grecia după o pauză extrem de mare, însă meciul cu Olympiakos se anunță unul intens.

Răzvan Lucescu, antrenorul ce a adus încrederea la PAOK, este în fața celui mai important test de le venirea sa în Grecia. Sezonul trecut a fost unul special, PAOK a pierdut titlul de campioană „la masa verde”, iar dorința de revanșă este imensă în acest sezon. PAOK a condus această ediție de campionat până acum, meciul cu Olympiakos este unul decisiv pentru gazde.

PAOK are 6 puncte avans în acest moment, iar dacă reușește să le mențină, s-au chiar să mai adauge încă trei, atunci Răzvan și compania se pot bucura de fotbal până la final.


Pariul nostru gratuit pentru PAOK – Olympiakos. GG @ 2,08


Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos Super Liga Greciei 10.02.2019

PAOK vine după egalul de la AEK, acolo unde a jucat trei sferturi din meci cu un jucător în minus, acel meci trebuie să fie o doză mare de moral pentru gazde și pentru faptul că o ține pe AEK la 14 puncte distanță. PAOK are un bilanț perfect în meciurile de acasă, zece victorii din tot atâtea partide disputate, un golaveraj senzațional de 22-3, dar se poate lăuda doar cu o victorie în ultimele patru meciuri de acasă cu Olympiakos, restul fiind victorii ale oaspeților.

Ponturi pariuri PAOK – Olympiakos Super Liga Greciei 10.02.2019

Olympiakos are o singură înfrângere în deplasare, doar cinci goluri primite, iar în ultimele patru astfel de partide, Oly a marcat de fiecare dată cel puțin două goluri. Meciul este unul special, PAOK se bucură de aportul propriilor fani, care vor face o atmosferă infernală la acest meci. Presiunea este foarte mare pe Răzvan, dorința de a câștiga un titlu de campion al Greciei cu PAOK, apasă pe umerii acestuia.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii