Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Paraguay – Columbia (23.11.2023). Bani pe jos pentru pariori

Paraguay și Columbia se înfruntă, miercuri dimineață, în calificările pentru Cupa Mondială 2026 – America de Sud. Selecționata lui Nestor Lorenzo este plină de încredere după ce săptămâna trecută a învins pe Brazilia (2-1), pe teren propriu. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru această partidă.

Paraguay, pe loc de baraj

Sfert-finalistă la Cupa Mondială din 2010, Paraguay nu a mai ajuns de atunci la un turneu final de o astfel de anvergură. Spre deosebire de celelalte națiuni ale continentului sud-american, Paraguay nu are jucători importanți la cluburile europene, Miguel Almiron, care evoluează la Newcastle, fiind doar una dintre puținele excepții. În prezent, Paraguay este pe locul 7, de play-off, cu cinci puncte (o victorie, o remiză și trei eșecuri). Săptămâna trecută, a remizat, pe teren propriu, cu Chile (0-0). În octombrie, Paraguay a învins pe Bolivia (1-0), practic singurul succes de până acum.

Paraguay – posibilă formație de start:

Carlos; Balbuena, G Gomez, Alderete, Espinoza; Villasanti, Cubas, M Rojas; Sanabria, Cardozo, D Gomez

333 rotiri gratuite

Columbia, victorie istorică în fața Braziliei

Săptămâna trecută, Columbia a învins Brazilia pentru prima data în istoria sa în fazele de calificare la Cupa Mondială. Într-adevăr, oaspeții au condus până în minutul 75, însă starul lui Liverpool, Luis Diaz a marcat o “dublă” și, astfel, Columbia a ajuns pe locul 3, cu 9 puncte, cu trei mai puțin față de liderul Argentina. Să amintim, totodată, că selecționata lui Nester Lorenzo nu a participat la turneul final din Qatar, iar în actuala campanie de calificare este fără înfrângere (două victorii și trei rezultate de egalitate).

Columbia – posibilă formație de start:

Vargas; Munoz, Sanchez, Lucumi, Machado; Castano, Carrascal; Uribe, James, Diaz; Borre

Până acum, Columbia are trei remize în cinci meciuri, două fiind în deplasare. Paraguay s-a luptat pentru un rezultat de egalitate cu Chile, deci nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă partida de miercuri dimineață s-ar încheia la egalitate. Anticipăm un meci echilibrat. 1-2 goluri” are cotă 1.85.

Paraguay – Columbia (23.11.2023)

Paraguay – Columbia (23.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.50 – este cota pentru “sub 2.5 goluri”
  • 1.57 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 1.70 – este cota pentru “nu marchează ambele”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate