Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Paraguay – Ecuador (25.03.2022). Cu o victorie, oaspeții își asigură prezența la CM

Ecuadorul va căuta să-și confirme locul la Cupa Mondială din 2022, joi, când va juca în deplasare cu Paraguay. Cu o victorie, oaspeții își asigură prezența la turneul final din Qatar. Gazdele au doar două victorii în 16 meciuri, ocupă penultimul loc, fără șanse la calificare, dar ar putea să încurce planurile ecuadorienilor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Paraguay, doar două victorii în 16 meciuri

Naționala Paraguayului nu a reușit decât două victorii în 16 meciuri în campania de calificare la Cupa Mondială, ceea ce o plasează pe penultimul loc în grupa sud-americană. Cele două succese au fost cu Venezuela: 1-0 în deplasare (octombrie 2020) și 2-1 acasă (septembrie 2021). În rest, șapte meciuri pierdute și tot atâtea remize. De la victoria cu Venezuela din septembrie, Paraguay a mai disputat șapte meciuri, fără să câștige vreunul și fără să marcheze vreun gol. A scos însă două remize albe în deplasare, cu Argentina (deja calificată la Mondiale) și cu Columbia. Nici instalarea unui nou selecționer, Guillermo Barros Schelotto, nu a schimbat mare lucru. Remiza din Columbia a fost urmată de două eșecuri: 0-1 cu Uruguay și 0-4 în Brazilia. Pe locul 9 din 10 echipe, Paraguay e scoasă din cărți și va disputa ultimele meciuri doar pentru palmares.

Ecuadorul câștigă și e sigură de prezența la CM

În această săptămână, în Paraguay vine naționala Ecuadorului, care vrea să-și consolideze locul 3 și să se califice direct la turneul final din Qatar. Ecuadorul sunt surpriza campaniei de calificare, pe locul al treilea în grupa sud-americană, cu 25 de puncte din 16 meciuri disputate. A câștigat șapte dintre acestea, iar o victorie în Paraguay i-ar garanta locul la CM. Aflată la trei puncte în fața Uruguayului, echipa de pe locul 4 (ultimul care asigură calificarea directă), Ecuadorul își poate vedea visul împlinit chiar în această săptămână, cu o etapă înaintea încheierii campaniei de calificare. Vine după cinci meciuri fără înfrângere și cu dorința de a bifa prezența la Mondialul de la finalul acestui an. Mizăm pe un succes al ecuadorienilor și alegem „victorie fără egal”, la cotă 1,73. Ceea ce înseamnă că primim cotă 1 la remiză și măcar nu pierdem banii.

Ponturi pariuri Paraguay – Ecuador (25.03.2022)

Alte trei variante

  • 1,72 – cotă pentru „nu marchează ambele”
  • 2,55 – cotă pentru „2”
  • 3,60 – cotă pentru „Ecuador câștigă la zero”

 

Agenții autorizate