Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Partizani – Saburtalo Tbilisi (14.07.2022). Toți banii pe albanezi

Partizani Tirana și Saburtalo Tbilisi se întâlnesc joi, la Elbasani, în Albania, în manșa secundă a turului 1 preliminar din Conference League. În prima manșă, albanezii s-au impus cu 1-0. Câștigătoarea acestei duble manșe o va înfrunta pe FCSB în turul 2 preliminar.

Meciurile oficiale n-au ajutat-o pe Saburtalo

Saburtalo Tbilisi a ieșit în evidență la finalul sezonului 2014-2015, când a promovat în prima ligă din Georgia, iar trei ani mai târziu a câștigat în mod surprinzător titlul de campioană. Campionatul din Georgia se dispută după sistemul primăvară-toamnă, astfel că Saburtalo are meciuri în picioare față de adversara sa. După 20 de etape, echipa din capitala Georgiei ocupă locul 5 (din zece echipe), cu 30 de puncte. Până în prezent, are opt victorii, șase remize și tot atâtea înfrângeri, e neînvinsă în ultimele trei etape de campionat, în care a bifat două victorii și un rezultat de egalitate. Rezultatele din campionat nu au ajutat-o și în cupele europene, Partizani Tirana câștigând meciul tur.

Partizani Tirana marchează meci de meci

De partea cealaltă, Partizani Tirana e departe de perioada de glorie din timpul comunismuluji, când a câștigat 14 titluri de campioană a Albaniei. A terminat pe locul al treilea în ultima ediție de campionat, sub liderul Tirana și sub Laci, formație care a eliminat-o anul trecut din Europa pe Universitatea Craiova. În ultimii 33 de ani, Partizani nu a mai câștigat titlul în Albania decât de două ori, ultima performanță fiind în sezonul 2018-2019. Meciul tur cu Saburtalo a fost primul oficial pentru Partizani după terminarea campionatului, dar asta nu i-a împiedicat să scoată maximum din acea confruntare. Partizani a confirmat forma bună din amicale, în care nu a pierdut și a marcat meci de meci. Astfel că în retur mizăm pe echipa albaneză ca fiind viitoarea adversară a FCSB în preliminariile Conference League. „PSF 1” are cotă  1.85.

Ponturi pariuri Partizani Tirana - Saburtalo Tbilisi (14.07.2022)

Ponturi pariuri Partizani Tirana – Saburtalo Tbilisi (14.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Partizani Tirana – Saburtalo Tbilisi

  • 1,90 – cota pentru „GG”
  • 2,00 – cota pentru „total goluri 2-3”
  • 2,20 – cota pentru „1 solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate