Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Pegula – Gauff. Mizăm pe duelul american

Cu câteva zile rămase până la startul celui de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, jucătorii din ambele circuite fac ultimele pregătiri. Vom analiza confruntarea americană, Pegula – Gauff, din cadrul celui de-al doilea sfert de finală de la WTA Eastbourne. Meciul este programat joi, 29 iunie, al doilea al zilei pe central, cu începere după ora 15:45, ora României.

Start bun pentru Jessica în sezonul de iarbă

Jessica Pegula nu a jucat la niciun turneu pe iarbă până la întrecerea de la Eastbourne. Americanca a ales să facă singurul antrenament înainte de Wimbledon pe iarba din complexul Devonshire Park. Iar primele două meciuri ale sezonului pe suprafața verde au fost solide pentru Pegula.

Victorie în două seturi cu Zheng și succes în trei seturi cu Osorio. Meciul contra compatrioatei Gauff se anunță mult mai greu, dar Jessica vrea să aibă o nouă evoluție solidă.

Gauff fără set pierdut la Eastbourne

Cori Gauff a jucat și ea foarte bine în această săptămână. Americanca în vârstă de 19 ani mai evoluase pe iarbă înainte de competiția de la Eastbourne, iar tânăra sportivă pare în mare formă. Cu doar câteva zile înainte de Wimbledon.

Victorii în minimum de seturi pentru Cori în primele două runde. Compatrioata Pera și britanica Burrage. Meciul din sferturi se anunță mai greu, dar Gauff pleacă din nou cu prima șansă.

Cotă de 1,62 la Pegula – Gauff

Duelul american din sferturi de la Eastbourne se anunță mai mult decât interesant. Ambele compatrioate au jucat solid și e de așteptat să vedem schimburi spectaculoare. Gauff pare însă mai în formă și are și mai multe partide pe iarbă disputate. Vom miza pe victoria tinerei sportive din Statele Unite!

Ponturi pariuri Pegula - Gauff

Ponturi pariuri Pegula – Gauff

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate