Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Penarol – America MG (29.06.2023). Faci profit cu brazilienii

Penarol (Uruguay) și America MG (Brazilia) se înfruntă în Copa Sudamericana – Grupa F. Ocupă ultimele locuri în clasament, despărțite de șapte puncte. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 25+800 LEI BONUS

Penarol, cinci înfrângeri la rând

Penarol a avut o campanie dezastruoasă în actuala campanie. A pierdut toate cele cinci partide pe care le-a disputat în Grupa F, golaveraj 3-16. Nici pe plan intern nu excelează. Ocupă ultimul loc în Grupa A – Torneo Intermedio, fără victorie după trei meciuri. Săptămâna trecută a înregistrat un rezultat de egalitate, în deplasare, cu Wanderers, scor 0-0. În rest a adunat două înfrângeri.

America MG e favorită

De partea cealaltă, America MG este pe locul 3 și a avut un parcurs onorabil în actuala campanie. A înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri, golaveraj 10-7. Până acum, a acumulat șapte puncte. În runda trecută a învins pe Millonarios, pe teren propriu, scor 2-0. America MG va forța victoria, fiind clar echipa mai valoroasă. Pe de altă parte, Penarol va încerca să părăsească această competiție într-o notă pozitivă. Anticipăm un meci strâns, dar credem că oaspeții se vor impune. America MG câștigă” are cotă 2.22.

Penarol – America MG (29.06.2023)

Penarol – America MG (29.06.2023)

Alte trei variante

  • 1.64 – este cota pentru “peste 8.5 cornere”
  • 1.77 – este cota pentru “ambele marchează”
  • 1.81 – este cota pentru “America MG marchează prima”

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 25 lei bonus la verificarea contului şi până la 800 de lei la prima depunere. Ai totodată bonus săptămânal de până la de 250 lei pentru depuneri. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

BONUS 100% PÂNĂ LA 250 LEI LA DEPUNERE!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate