Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri pentru Inter – AC Milan. Tensiune pe San Siro

Ponturi pariuri pentru Inter – AC Milan. În această seară, de la 21:45, San Siro din Milano găzduiește cel mai așteptat meci al anului pentru suporterii milanezi, oricare ar fi ei: „Derby della Madonnina” dintre Inter Milano și AC Milan. Ne așteaptă o partidă pe viață și pe moarte, de o încărcătură nervoasă peste limită, așa a fost mereu, indiferent de locul ocupat în clasament de cele două echipe sau de obiectivul pentru care luptau.

Doar victoria contează pentru Inter

Ponturi pariuri pentru Inter – AC Milan. E clar, Inter este echipa mult mai bună în acest moment, trupa lui Conte luptând cu șanse reale pentru cucerirea titlului. A fost mult timp lider, dar au apărut unii pași greșiți pe parcurs, care i-au permis lui Juventus să treacă în față, cu un avans de 3 puncte. De aceea, interiștii au neapărată nevoie de o victorie contra maelui rival, dacă vor să rămână în cărți pentru „scudetto”, mai ales că și Lazio pare a fi o amenințare reală.

Ponturi pariuri pentru Inter – AC Milan. AC Milan este într-o criză profundă de câțiva ani, indiferent de patronii care s-au perindat la cârma clubului după Silvio Berlusconi. Locul 9 în Serie A, cu 32 de puncte, nu le face mare onoare „rosso-nerrilor”, singura lor realizare fiind că au scăpat de grijile retrogradării… Totuși, dacă ar fi să ne luăm după ultimele rezultate (3 victorii și două egaluri în ultimele 5 partide), par a fi într-o ușoară revenire de formă, aceasta datorându-se, cel mai probabil, venirii lui Zlatan Ibrahimovic. Chiar și așa, AC Milan pornește cu șansa a doua în acest meci, diferența de valoare între cele două loturi fiind mult prea evidentă ca să nu conteze.

+ alte 4 ponturi pariuri pentru Inter – AC Milan

Ponturi pariuri pentru Inter – AC Milan. Cum doar victoria contează pentru Inter în acest meci, trupa lui Conte va fi nevoită să atace din start și nu e exclus să lase spații în apărare, de care oaspeții să profite pe contraatac. În absența lui Lautaro Martinez, tot greul din atacul interiștilor va cădea pe umerii lui Lukaku, însă belgianul a demonstrat în numeroase rânduri că se poate pune bază pe el, dovadă stând și cele 16 goluri marcate până acum.

  • 1,78 este cota pentru ambele marchează;
  • 1,87 este cota pentru Lukaku marchează cel puțin un gol;
  • 2,00 este cota pentru Inter marchează cel puțin două goluri;
  • 8,50 este cota pentru scor corect 2-1;

Joacă PONTURILE ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii