Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Peru – Chile (22.06.2024). Copa America vine cu profit

Peru - Chile 22.06.2024 Ponturi pariuri fotbal Copa America 2024
Ponturi pariuri Peru - Chile (22.06.2024)

Peru și Chile se întâlnesc în această săptămână într-un meci din Grupa A de la Copa America 2024. Peruanii sunt neînvinși în 2024, bifând trei victorii și un egal în amicale, în timp ce chilienii vin după o victorie cu 3-0 în amicalul cu Paraguay disputat în această lună. Peru – Chile este în această noapte de la ora 03:30, ora României, pe AT&T Stadium din Arlington, Texas.

Peru, fără eșec cu noul selecționer

Peru își va începe campania în Copa America într-o formă solidă, fiind în prezent într-o serie de cinci meciuri fără eșec în toate competițiile. Aproape de sfârșitul anului 2023, Federația Peruană de Fotbal a adus un antrenor cu experiență, Jorge Fossati, care a transformat recent parcursul acestei echipe. Înainte de această schimbare de selecționer, peruvienii se aflau într-o serie de șapte meciuri fără victorii în toate competițiile, șase dintre aceste întâlniri încheindu-se cu înfrângere.

Această formă proastă le-a afectat șansele de a se califica la Cupa Mondială din 2026, deoarece în prezent se află în ultimul loc în clasamentul CONMEBOL, cu doar două puncte din șase meciuri. Peru a câștigat trei din cele patru meciuri cu Fossati la conducere, echipa încasând un singur gol în acest interval, în victoria cu 4-1 asupra Republicii Dominicane.

Peru – posibilă echipă de start: Gallese – Callens, Zambrano, Abram – Advincula, Pena, Cartagena, Castillo, Lopez – Lapadula, Guerrero.

Chile, prolifică cu noul selecționer la conducere

De partea cealaltă, și Chile a trecut printr-o schimbare de antrenor, în postul de selecționer fiind instalat Ricardo Gareca. Sub îndrumarea sa, Chile a marcat opt goluri în ultimele trei meciuri, atâtea câte au reușit în cele opt întâlniri anterioare la un loc.

Deși nu s-au calificat la o Cupă Mondială din 2014, chilienii vor păstra amintiri frumoase de la ultima Copa America desfășurată în SUA, când au ridicat trofeul pentru a doua oară la rând. În întâlnirea anterioară cu Peru în octombrie anul trecut, La Roja a triumfat cu 2-0, deși ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit la Copa America, incașii au pus capăt speranțelor chilienilor de a obține un al treilea titlu consecutiv, învingându-i în semifinale cu 3-0.

Chile – posibilă echipă de start: Bravo – Isla, Maripan, Diaz, Suazo – Nunez, Pulgar – Davila, Sanchez, Valdes – Vargas.

Ponturi pariuri Peru – Chile

Chile s-a confruntat cu o concurență mai acerbă de-a lungul anului în comparație cu peruvienii și ne așteptăm ca acest lucru să reprezinte un avantaj în perspectiva meciului de la Arlington. „PSF 2” are cotă 1.93.

Ponturi pariuri Peru - Chile (22.06.2024)

Ponturi pariuri Peru – Chile (22.06.2024)

Alte trei ponturi pariuri Peru – Chile

  • 1.60 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1.74 – este cota pentru „Chile câștigă cel puțin o repriză”
  • 1.88 – este cota pentru „Chile deschide scorul”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate