Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri Petrolul – Farul, 1 septembrie 2020. Derby în Liga 2

Ponturi Pariuri Petrolul – Farul, 1 septembrie 2020. Ultimul meci al etapei inaugurale a noului sezon de Liga 2 este și derby-ul acestei runde. Partida se anunță mult mai echilibrată decât pare la prima vedere. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi Pariuri Petrolul – Farul, 1 septembrie 2020

  • Petrolul începe o nouă aventură în Liga 2 cu un alt antrenor principal, având însă același obiectiv ca în sezonul precedent. Viorel Moldovan este alesul și cel care trebuie să îi ducă pe ploieșteni în Liga 1. Nu îi va fi deloc ușor pentru că sunt și mai multe predentende decât anul trecut.

Ponturi Pariuri Petrolul – Farul, 1 septembrie 2020

  • De partea cealaltă, Farul a fost una dintre surprizele plăcute până la pandemie. Echipa lui Marica și Zicu a practicat un fotbal plăcut, bazat foarte mult pe o contrucție la firul ierbii și pe foarte multe faze de poartă. Anul acesta se poate înscrie și ea, fără dubii, în lupta pentru un loc de promovare. Mai mult, eu cred că va pleca neînvinsă de pe Ilie Oană în primul meci din noul sezon.

Petrolul – Farul x2 @ 1,91

Bilete câștigătoare