Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iaşi (9 februarie 2021). Cotă 1,65 la calificare

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iaşi (9 februarie 2021). Primul meci din optimile Cupei României le aduce faţă în faţă pe Petrolul, o echipă ce are ca obiectiv promovarea din Liga 2, şi Poli Iaşi, „lanterna roşie” din Liga 1. Meciul se anunţă echilibrat, iar bookmakerii o văd favorită pe echipa prahoveană. Meciul se joacă la Ploieşti, de la 20:30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Petrolul s-a întărit în iarnă

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iaşi (9 februarie 2021). Petrolul are dezavantajul că nu a mai jucat un meci oficial de la începutul lui decembrie. Mai mult, se descurcă mai bine în deplasare decât pe teren propriu. Dar ploieştenii au reuşit să se întărească în această iarnă, cu jucători cu experienţă ca Pană, Bărboianu (ambii ex-Turris), Mitrea (Sepsi) sau Moise (Astra). În sezonul trecut, au ieşit din Cupă în sferturi, scoşi de Sepsi cu 1-0.

Andrei Cristea, la primul joc în calitate de antrenor

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iaşi (9 februarie 2021). Poli e în faţa primei partide a lui Andrei Cristea din postură de antrenor principal, după ce atacantul ieşean a ieşit din izolare după infectarea cu Sars-Cov-2. În ultimul meci, Iaşiul a scos un punct nesperat la Sepsi, cu un gol în ultima fază, dar a rămas pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 16 puncte şi cea mai slabă defensivă, 50 de goluri încasate. În ediţia precedentă de Cupa României, moldovenii au ajuns până în semifinale, unde au pierdut în faţa aceluiaşi Sepsi, 0-3 şi 1-5. „Petrolul se califică” are cota 1,65.

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iaşi (9 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Petrolul – Poli Iaşi (9 februarie 2021). Trebuie menţionat că, în ciuda parcursului slab din campionat, Poli Iaşi este formaţia care a reuşit să o elimine pe CFR Cluj în faza precedentă, fapt ce a dus la demiterea lui Dan Petrescu. De cealaltă parte, Petrolul a trecut de Metaloglobus cu 2-1 (după reprize suplimentare) şi de Ceahlăul, tot cu 2-1. Puteţi încerca şi:

  • 1,86 – cota pentru „PSF 1”
  • 2,30 – cota pentru „1 solist”
  • 2,43 – cota pentru „peste 1,5 goluri Petrolul”
+ posts

Bilete câștigătoare