Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Petrolul – Ripensia, 15 septembrie 2020. „Lupii Galbeni” sunt favoriți

Ponturi pariuri Petrolul – Ripensia, 15 septembrie 2020. „Lupii Galbeni” sunt favoriți. Partida se anunță una facilă pentru gazde, care și-au revenit după înfrângerea din prima rundă, în timp ce abia disputat primul meci din actualul sezon.

Ponturi pariuri Petrolul – Ripensia, 15 septembrie 2020

  • Petrolul și-a revenit în a doua etapă și a câștigat duelul de la Reșița cu 4-0, după ce în prima etapă a pierdut pe teren propriu cu Farul Constanța. Dacă la prima vedere înfrângerea a fost surprinzătoare, în următoare rundă s-a demonstrat că cei din Constanța sunt printre favoriții la promovare. Ploieștenii au nevoie să lege a doua victorie pentru a pleca lansat spre Liga 1 încă de la începutul noului sezon.

Petrolul – Ripensia, 15 septembrie 2020

  • De partea cealaltă, Rispensia Timișoara a disputat un singur meci până acum și a pierdut fără drept de apel contra lui U Craiova, cu 4-1. Timișorenii nu au ca obiectiv promovarea astfel încât nu cred că vom avea parte de vreo surpriză în această seară.

Petrolul – Ripensia 1 @ 1,53 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare