Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iași – CFR Cluj, 29 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,95

Ponturi pariuri Poli Iași – CFR Cluj, 29 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,95. Duelul dintre cele două echipe se anunță foarte interesant pentru că formația lui Daniel Pancu ar putea să profite de forma slabă a clujenilor.

Ponturi pariuri Poli Iași – CFR Cluj, 29 noiembrie 2020

  • Poli Iași nu a mai câștigat de șanse meciuri, timp în care a pierdut de cinci ori și a obținut un egal, și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a pune capăt acestei perioade negre. Echipa lui Daniel Pancu se află în acest moment pe locul 13 în campionat.

Ponturi pariuri Poli Iași – CFR Cluj, 29 noiembrie 2020

  • De partea cealaltă, CFR Cluj are obiective mai importante decât Cupa României. Dan Petrescu are ca priorități calificarea în primăvara Europa League și obținerea unei nou trofeu în Liga 1. Cred că fostul internațional va trimite în teren jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon, de aceea mă aștept ca CFR Cluj să primească gol.

Poli Iași – CFR Cluj @ gazdele marchează @ 1,95

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii