Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iaşi – CFR Cluj (6 decembrie 2020). Oaspeţii sunt favoriţi

Ponturi pariuri Poli Iaşi – CFR Cluj (6 decembrie 2020). La o singură săptămână după meciul de Cupă câştigat de moldoveni, meci care a dus la demiterea lui Dan Petrescu, Poli Iaşi şi CFR Cluj se întâlnesc şi în campionat, în această seară, începând cu ora 18:30. Campioana are antrenor nou, pe Edi Iordănescu, şi speră la un rezultat superior celui din Cupă.

Iaşi, cea mai slabă defensivă

Ponturi pariuri Poli Iaşi – CFR Cluj (6 decembrie 2020). Succesul din Cupă a venit după 6 partide fără victorie: o remiză (1-1 cu FC Argeş în etapa precedentă) şi 5 înfrângeri, patru pe teren şi una la „masa verde”. Moldovenii au probleme în defensivă, de departe cea mai slabă din campionat cu 29 de goluri încasate, şi au primit câte 4 goluri în 5 partide de campionat.

Suflu nou cu Edi Iordănescu

Ponturi pariuri Poli Iaşi – CFR Cluj (6 decembrie 2020). CFR Cluj este campioana ultimelor 3 ediţii, de fiecare dată cu Dan Petrescu la timonă. Acum, „Bursucul” a fost dat afară, iar în locul lui a fost numit Edi Iordănescu, cel care în primul mandat în Gruia a prins doar 3 meciuri oficiale. Situaţia clujenilor este destul de dificilă, cu trei partide consecutive în care nu au marcat şi, evident, nu au câştigat: 0-1 cu UTA în Liga 1, 0-2 cu Roma, 0-1 cu Iaşi în Cupă şi 0-0 cu ŢSKA Sofia în Europa. Noul antrenor poate aduce un suflu nou la echipă, suficient pentru a obţine 3 puncte. „2 solist” are cota 1,52.

Ponturi pariuri Poli Iaşi – CFR Cluj (6 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Poli Iaşi – CFR Cluj (6 decembrie 2020). La ultima vizită în Moldova, CFR Cluj s-a înclinat în faţa celor de la Poli Iaşi cu 1-2. Mai mult, Iaşi nu a pierdut de trei partide contra lui CFR, pentru că în iulie 2019 remiza 1-1 în Gruia. Cel mai recent succes al ardelenilor datează din ferbruarie 2019. Puteţi încerca şi

  • 1,68 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1,72 – este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,90 – este cota pentru „Iaşi nu marchează”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii