Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Poli Iași – Dinamo (21.05.2023). Doar victorie pentru oaspeți

Dinamo merge la victorie
Dinamo

Poli Iași și Dinamo se întâlnesc duminică, 21 mai, de la ora 13:00, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2. Gazdele sunt promovate matematic de câteva etape, în timp ce oaspeții speră ca jocul rezultatelor să-i ducă direct în Superligă, fără să mai fie nevoiți să treacă printr-un baraj. 

Poli Iași și-a asigurat prezența în Superliga

Poli Iași și-a asigurat promovarea directă în Superliga acum câteva etape, astfel că final de campionat l-a abordat cu mai multă relaxare. Echipa lui Leo Grozavu este pe primul loc, cu 57 de puncte, și se pregătește să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după doi ani. Poli Iași este singură echipă neînvinsă în play-off, având patru victorii și cinci remize, rezultate suficiente care să o propulseze în prima ligă. Pentru ultimul meci din play-off, Leo Grozavu nu va putea miza pe zece jucători, învoiți sau accidentați. Cu toate acestea, gazdele spun că nu își vor menaja adversarul, încercând să termine play-off-ul neînvinși.

 

Dinamo merge la victorie

De cealaltă parte, doar varianta victoriei o poate ajuta pe Dinamo. „Câinii” sunt la egalitate de puncte cu Oțelul, iar dacă egalitatea se va menține și la finalul play-off-ului, cei care vor promova vor fi gălățenii, datorită clasării mai bune din sezonul regular. Asta în ciuda faptului că în play-off Dinamo a învins-o de două ori pe Oțelul, având 5-0 la general. Echipa lui Ovidiu Burcă a obținut 15 puncte în play-off și vine la Iași după două victorii consecutive, 2-0 la Oțelul și 3-0 cu CSA Steaua. Dinamo merge la victorie în Copou, în speranța că Oțelul se va încurca pe teren propriu cu Unirea Dej. „2 solist” are cotă 1.65.

Ponturi pariuri Poli Iași - Dinamo (21.05.2023)

Ponturi pariuri Poli Iași – Dinamo (21.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Poli Iași – Dinamo

  • 1.70 – este cota pentru „GG sau peste 2,5 goluri”
  • 2.05 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2.10 – este cota pentru „GG”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate