Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB (27 septembrie 2020). Dublăm banii cu 3 goluri

Ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB (27 septembrie 2020). Etapa cu numărul cinci le aduce faţă în faţă pe Poli Iaşi şi FCSB. În condiţii normale, bucureştenii ar fi favoriţii întâlnirii, dar probleme grave de lot din cauza coronavirusului au egalizat şansele celor două. Majoritatea bookmakerilor oferă cote echilibrate pentru victoriile celor două.

Iaşi a avut meciuri cu multe reuşite în perioada recentă

Ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB (27 septembrie 2020). Moldovenii au 6 puncte după primele 4 etape. Au debutat cu dreptul, 1-0 contra Chindiei, dar au pierdut următoarele două etape: 0-4 la Botoşani şi 1-4 cu Gaz Metan. În runda precedentă, au izbutit să învingă cu 3-2 la Arad. Poli Iaşi a reuşit să înscrie în poarta FCSB-ului în fiecare dintre ultimele 4 jocuri disputate pe teren propriu.

FCSB, echipă-surprinzătoare

Ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB (27 septembrie 2020). FCSB este o formaţie greu de anticipat acum. Cu foarte multe absenţe sau potenţiale absenţe, bucureştenii vor fi din nou obligaţi să apeleze la trupa de juniori. În Europa League, tinerii FCSB-ului au pierdut cu Slovan Liberec după ce au rămas în 10 şi au terminat „benzina”. În prima parte au ţinut piept cu brio unei formaţii mai experimentate şi au fost la un pas să deschidă scorul. Talent au, ceea ce complică lucrurile în stabilirea unui pronostic. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB (27 septembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB (27 septembrie 2020). Moldovenii au o medie mare de goluri pe meci în nou sezon, dar la fel şi FCSB. Iaşiul a arătat că ştie să marcheze în victoria de la Arad, dar în precedentele două partide încasase 8 goluri. Aşa că defensiva nu este punctul forte. De partea cealaltă însă, portarul Straton, achiziţie de forţă majoră, a arătat excelent în Europa League, dar fundaşii din faţa lui sunt nesiguri. Cel mai probabil, ambele echipe vor marca şi spunem asta nu pentru că ofensivele excelează, ci pentru că apărările lasă de dorit. Puteţi încerca şi:

  • 1,61 – cota pentru „1X”
  • 1,67 – cota pentru „PSF X”
  • 1,78 – cota pentru „ambele marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare