Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iași – Hermannstadt, 30 iunie 2020. Cota profitabilă: 2,20

Ponturi pariuri Poli Iași – Hermannstadt, 30 iunie 2020. Cota profitabilă: 2,20! Meciul se anunţă unul extrem de echilibrat, cu un plus totuşi pentru gazde, care trec printr-un moment ceva mai bun. 

Ponturi pariuri Poli Iași – Hermannstadt, 30 iunie 2020

  • Poli Iaşi a reuşit să câştige prima partidă de la reluarea campionatului şi să părăsească zona roşie. După şase etape, are 18 puncte, cât aversara de astăzi şi cu unul mai mult decât Chinda şi Dinamo, ultimele două echipe din Play-out.

Cota profitabilă: 2,20

  • De partea cealaltă, Hermannstadt are o situaţie extrem de dificilă. A obţinut un singur punct de la reluarea Ligii 1 şi numirea noului antrenor nu a avut efectul scontat. Sibienii sunt printre principalii favoriţi la retrogradare. Ne aşteptăm să piardă meciul de astăzi.

Poli Iași – Hermannstadt 1 @ 2,20

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii