Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Universitatea Craiova (2 februarie 2021). Cotă 1,95 pentru o victorie mult aşteptată

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Universitatea Craiova (2 februarie 2021). Etapa 21 debutează în această seară cu un meci în care se înfruntă ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi, cu una dintre candidatele la titlu, Universitatea Craiova. Oltenii sunt favoriţi, dar vin după o serie de 7 partide fără victorie, care i-a îndepărtat de primul loc, aşa că au nevoie de toate punctele puse în joc. Să nu uităm, Craiova la pierdut pe Koljic în meciul tur, după o intrare dură a lui Mihalache.

Poli Iaşi, o victorie în 15 etape

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Universitatea Craiova (2 februarie 2021). Moldovenii sunt ultimii din Liga 1, cu doar 15 puncte. Problema lor cea mai mare este că de la meciul tur contra Craiovei, pe 2 octombrie, şi până acum au câştigat un singur meci în campionat. În total, au fost 15 partide, dintre care acea victorie, 1-0 la Hermannstadt (pe 20 decembrie), trei remize (cu FC Argeş, Academica şi Chindia) şi nu mai puţin de 11 înfrângeri. Poli Iaşi are nevoie disperată de puncte dacă vrea să scape de ultimul loc. Hermannstadt şi Voluntari, echipele aflate deasupra în clasament, au câte două puncte în plus. Daniel Pancu a fost demis, iar în locul lui a fost numit Andrei Cristea, atacantul Iaşiului de 36 de ani.

Craiova, 6 remize consecutive

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Universitatea Craiova (2 februarie 2021). Sub comanda lui Corneliu Papură, Craiova n-a obţinut nicio victorie în ultimele 7 runde. După o înfrângere 0-2 cu FCSB chiar pe Oblemenco, pe 18 decembrie, Craiova a intrat în era remizelor. Nu mai puţin de 6 jocuri consecutive terminate la egalitate au oltenii, 0-0 cu Sepsi şi CFR, după care au venit 4 de 1-1, cu Astra, Viitorul, Voluntari şi FC Argeş. Oaspeţii vor aborda jocul fără un principal numit, în locul lui Papură echipa urmând să fie condusă de unul dintre secunzi. Ar putea fi un meci special, mai ales că Daniel Pancu, demis de Poli Iaşi, e în cărţi pentru banca Universităţii, conform presei. Şocul concedierii antrenorului ar putea, însă, avea un efect benefic la echipă şi, astfel, să apară mult aşteptatul succes. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,95.

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Universitatea Craiova (2 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Universitatea Craiova (2 februarie 2021). În tur, Craiova s-a impus cu 1-0, într-o perioadă în care câştiga tot, iar Iaşiul reuşea o victorie cu 5-2 în faţa FCSB-ului. Acum, ambele formaţii sunt ieşite din formă şi şi-au schimbat antrenorii, motiv pentru care rezultatul poate fi unul surprinzător. Istoria e de partea oltenilor, care nu au mai pierdut cu Poli Iaşi în campionat din noiembrie 2016. În schimb, au fost eliminaţi din Cupă, chiar în Copou, în sezonul precedent. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „peste 1,5 goluri Universitatea”
  • 2,02 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,42 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare