Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Viitorul, 20 iulie 2020. Cota profitabilă: 3,50

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Viitorul, 20 iulie 2020. Cota profitabilă: 3,50. Echipa lui Mircea Rednic este obligată să câştige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Ponturi pariuri Poli Iaşi – Viitorul, 20 iulie 2020

  • Poli Iaşi se află pe loc de baraj şi are 22 de puncte după nouă partide disputate în play-out. Diferenţa până la primul loc ce se salvează este de şase puncte. Moldovenii sunt obligaţi să câştige partida din această seară.

Cota profitabilă: 3,50

  • De partea cealaltă, Viitorul domină play-out-ul şi are 38 de puncte, cu nouă mai mult decât următoarea clasată, Academia Clinceni. Nu credem că va reuşi să se impună, dar nici că va pierde acest meci, motiv pentru care vă recomandăm să pariaţi X.

Poli Iaşi – Viitorul X @ 3.50

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii