Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Poli Iași – Viitorul. Miza pe goluri

Ponturi pariuri Poli Iași – Viitorul. Astăzi, de la ora 20:00, este programată în Copou partida dintre Poli Iași și Viitorul Constanța, ultima din cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii 1 la fotbal. Cu obiective diferite, ambele echipe au nevoie de victorie, Iașul pentru a evita retrogradarea, iar Viitorul pentru a prinde unul dintre locurile 1-6 ce asigură prezența în play-off.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

1,70 – cota supremă la Poli Iași – Viitorul

  • Ponturi pariuri Poli Iași – Viitorul. Poli Iași a avut un final de an catastrofal: 7 înfrângeri și un egal în ultimele 8 partide! Acest parcurs a scos echipa din lupta pentru play-off (la un moment dat Iașul a fost chiar liderul campionatului) și a băgat-o în hora retrogradării, ceea ce i-a fost fatal antrenorului Mihai Teja. În locul său a fost instalat experimentatul Mircea Rednic, căruia i s-au trasat două obiective îndrăznețe: o clasare în primele 10 la finalul campionatului și câștigarea Cupei României. De aceea, ieșenii vor fi obligați să atace, au nevoie să marcheze pentru a-și îndeplini obiectivul, pentru că un joc bazat pe apărare, care să le aducă doar un punct, nu le poate fi de mare ajutor.
  • Ponturi pariuri Poli Iași – Viitorul. Viitorul lui Gică Hagi ocupă momentan locul 7, cu 35 de puncte, primul dedesubtul liniei de play-off, și are nevoie neapărat de victorie pentru a le depăși pe Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani, ocupantele locurilor 5 și 6 cu câte 36 de puncte fiecare. Plus că din spate și Dinamo (31 de puncte) ar putea deveni o amenințare în urma victoriei cu Astra din această etapă. Și constănțenii au avut o serie proastă pe finalul anului 2019, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, și sunt obligați să iasă la joc pentru a putea pleca acasă cu toate cele trei puncte. De aceea, pronosticul nostru pentru meciul Poli Iași – Viitorul este ambele marchează, la o cotă de 1,70.

+ alte 3 ponturi pariuri pentru Poli Iași – Viitorul

  • Ponturi pariuri Poli Iași – Viitorul. În perioada de pregătire, ambele echipe au avut rezultate modeste. Ieșenii au înregistrat o victorie și două rezultate de egalitate, în timp ce trupa lui Gică Hagi a făcut două egaluri și a pierdut de trei ori. La Poli, noul antrenor Mircea Rednic nu a avut prea mult timp la dispoziție să-și impună stilul de joc, plus că și lipsa de omogenitate s-ar putea să-și spună cuvântul, deoarece s-a schimbat destul de mult lotul în această perioadă. La Viitorul, omogenitatea ar putea fi un avantaj, singurul transfer de marcă fiind repatrierea lui Cristi Ganea, jucător care este obișnuit deja cu filosofia echipei constănțene.
  • 2,01 este cota pentru peste 2,5 goluri;
  • 1,62 este cota pentru PSF2;
  • 7,20 este cota pentru scor corect 1-2;

Promotii