Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Polonia – Cehia (17.11.2023). Doar victorie pentru gazde

Polonia are nevoie de victorie cu Cehia
Polonia are nevoie de victorie cu Cehia

Polonia și Cehia se înfruntă vineri, 17 noiembrie, în preliminariile Euro 2024. Pe locul 3, cu 10 puncte, polonezii au nevoie de victorie în acest ultim meci pe care îl mai au de disputat. Cehii, în schimb, cu două meciuri rămase de disputat, și pe locul 2, cu 11 puncte, se pot califica la turneul final dacă înving la Varșovia, iar Moldova nu se impune cu Albania. Confruntarea de la Varșovia este programată de la ora 21:45, ora României.

Polonia, victorie și speranțe

Lucrurile sunt departe de a fi clarificate în Grupa E. Patru echipe au șanse de a se califica direct la Euro 2024, dar Polonia își joacă ultima carte în această seară. Polonezii au ajuns în fața ultimului meci din aceste preliminarii și au nevoie de victorie pentru a mai spera în prezența la turneul final. Momentan, Polonia este pe locul 3, cu 10 puncte, la un punct de Cehia, ocupanta poziției secunde, și la trei de liderul Albania. Astfel, în condițiile în care Albania și Cehia au un meci în minus, polonezii trebuie să câștige în această seară, iar apoi să spere că moldovenii nu vor pierde în fața cehilor. Dacă ar rata calificarea la Euro 2024, nu s-ar putea spune că prezența la turneul final s-a pierdut în meciurile importante cu Albania și Cehia. Mai degrabă „dubla” cu Moldova a cântărit enorm, pentru că polonezii nu au scos decât un singur punct din șase posibile, pierzând la Chișinău cu 3-2 și remizând la Varșovia, scor 1-1. O victorie în fața Cehiei nu le garantează polonezilor prezența la Euro 2024, dar le dă speranțe. Dar șansele ca Polonia să bifeze următorul turneul final continental sunt mici.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Cehia rămâne favorită la calificarea directă

De partea cealaltă, lucrurile nu au stat cu mult mai bine nici pentru Cehia. Echipa lui Jaroslav Silhavy a bifat doar 13 victorii în ultimele 11 meciuri competitive, dintre care două au fost împotriva Insulelor Feroe. Astfel, încrederea nu este deosebit de mare pentru o echipă care trebuie să obțină un rezultat pozitiv pentru a reduce din presiunea care apasă asupra sa înaintea ultimului meci din Grupa E, cu Moldova. În ciuda unei campanii dezamăgitoare, cehii sunt încă favoriți la calificarea directă, fiind în acest moment pe locul 2, cu 11 puncte și cu două meciuri rămase de disputat. Luna trecută, Cehia a fost surclasată de liderul Albania (3-0), apoi a obținut o victorie la limită cu Insulele Feroe (1-0).

O înfrângere în această seară, în fața Poloniei, ar face ca meciul cu Moldova să fie unul deosebit de tensionat, așa că Silhavy va fi disperat să-și vadă echipa obținând toate cele trei puncte la Varșovia. Polonia trebuie să facă tot posibilul pentru victorie, dar s-a prezentat dezamăgitor pe tot parcursul parcursul campaniei, iar șansele lor se pot termina aici, în timp ce oaspeții vor spera că Albania le va face o favoare uriașă în disputa pe care aceasta o are la Chișinău. Cel mai probabil, vom avea reușite de ambele părți în Polonia – Cehia, cele două echipe fiind nevoite să joace ofensiv. „Ambele marchează” are cotă 2.00.

Ponturi pariuri Polonia - Cehia (17.11.2023)

Ponturi pariuri Polonia – Cehia (17.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate