Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Polonia – Romania – Preliminarii CM – 10.06.2017

Sursa foto: Sport Tim

PONTURI PARIURI POLONIA – ROMANIA – PRELIMINARII CM – 10.06.2017. Romania joaca in aceasta seara cel mai greu meci din grupa, deplasare la Polonia.

PONTURI PARIURI POLONIA – ROMANIA – PRELIMINARII CM – 10.06.2017. Incepand cu ora 21:45, Romania are o misiune imposibila, sa scoata puncte in deplasarea din Polonia, nationala aflata pe primul loc in grupa si cu lotul cel mai valoros. In tur, polonezii s-au impus pe Arena Nationala cu 3-0, dupa un meci in care Lewandowski a facut spectacol, iar in tribuna fanii romani s-au luat la bataie cu fortele de ordine dupa ce au aruncat cu torte in fanii polonezi. Ne asteptam sa vedem un duel dominat de Polonia, asa ca mergem cu incredere pe victoria gazdelor.

PONTURI PARIURI POLONIA – ROMANIA – PRELIMINARII CM – 10.06.2017. Dupa cinci etape, mai exact la jumatatea preliminarilor, Polonia este pe primul loc in grupa, cu 13 puncte din 15 posibile. A castigat patru meciuri si a facut un egal, avand nu mai putin de sase puncte avans fata de ocupanta locului doi, Muntenegru. Polonezii au sansa sa scoata o nationala din cursa pentru CM, Romania, iar valoarea lor ne face sa credem ca o vor face, ramanand sansa romanilor doar la locul doi, care asigura prezenta in play-off.

PONTURI PARIURI POLONIA – ROMANIA – PRELIMINARII CM – 10.06.2017. Desi parea o grupa usoara la prima vedere, Romania nu a reusit sa obtina decat sase puncte puncte primele cinci meciuri. A fost invinsa o singura data, de Polonia, dar a si castigat o singura data, cu Armenia. In rest, egaluri cu Muntenegru, Danemarca si Kazahstan. Ne asteptam sa vedem daruinta, insa faptul ca jucam in deplasare si arena din Varsovia va fi plina probabil va conta foarte mult si polonezii vor obtine toate cele trei puncte din acest meci.


Pariu gratuit: 1 @ 1.52

  • Deschide AICI contul intr-un minut

  • Pariaza pana la 300 RON pe acest pont

  • Primesti toti banii inapoi daca il pierdem


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate