Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Portugalia – Franţa (23 iunie 2021). Cotă 1,90 pentru un joc fără goluri

Ponturi pariuri Portugalia – Franţa (23 iunie 2021). Ultima zi de jocuri în grupa F aduce un duel de top: Portugalia – Franţa. Campioanele europeană şi mondială en-titre se întâlnesc de la 22:00 într-un meci care poate pune cap[t aventurii lusitanilor la Euro. Situaţia în grupă este următoarea: Franţa e lider cu patru puncte, Germania şi Portugalia au câte 3, iar Ungaria e ultima cu un singur punct. Franţa e sigură de prezenţa în optimi, iar toate celelalte trei au şanse de calificare.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Portugalia, aproape de eliminare

Ponturi pariuri Portugalia – Franţa (23 iunie 2021). Portugalia a început cu 3-0 împotriva Ungariei, la capătul unui meci mai echilibrat decât o arată scorul. Maghiarii au rezistat cu 0-0 până în minutu 84, când s-a năruit totul, după un gol al lui Guerreiro. Ronaldo a făcut dubla şi s-a terminat cu scor de neprezentare. A venit apoi Germania şi în minutul 15 situaţia era perfectă pentru lusitani, care conduceau 1-0 graţie golului lui Ronaldo. Două autogoluri, reuşitele lui Havertz şi Gosens, plus un gol Jota şi s-a terminat 2-4, iar Portugalia a rămas cu 3 puncte, a căzut pe 3 şi e în pericol de a rata optimile.

Franţa îşi poate alege adversara din optimi

Ponturi pariuri Portugalia – Franţa (23 iunie 2021). Franţa a avut un meci mult mai greu la debut, dar a învins cu 1-0 Germania, prin autogolul lu Hummels. Problemele au apărut la ceea ce trebuia să fie o victorie facilă la Budapesta cu Ungaria. Surpriza a venit înainte de pauză, când Fiola a deschis scorul pentru maghiari. Griezmann a punctat şi el, stabilind scorul final. 1-1 şi Franţa a ajuns la 4 puncte. Desfăşurarea ulterioară a grupelor A, B, C şi D a adus calificarea matematică a francezilor, care nu ştiu, însă, pe ce loc vor termina. Francezii au avantajul de a juca ultimii în faza grupelor, ceea ce înseamnă că vor şti exact situaţia celorlalte grupe. Practic, îşi pot alege adversarul din optimi. „Nu marchează ambele” are cota 1,90.

Ponturi pariuri Portugalia – Franţa (23 iunie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Portugalia – Franţa (23 iunie 2021). Portugalia – Franţa a fost şi finala Euro 2016. Atunci, după 90 de minute fără gol, lusitanii au luat trofeul cu un gol în minutul 109. Au urmat alte două întâlniri în Liga Naţiunilor, în 2020, 0-0 la Paris şi 1-0 pentru francezi la Lisabona. Ultimele patru directe au fost toate sărace în goluri, cu cel mult o reuşită pe tabelă. Cu un an înaintea finalei din 2016, într-un amical, Franţa câştiga 1-0. Puteţi încerca şi:

  • 1,60 – cota pentru „PSF X”
  • 1,70 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,84 – cota pentru „PSF 2”.

Bilete câștigătoare