Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Portugalia – Macedonia de Nord (29.03.2022). La o singură poartă!

Va face Macedonia o minune şi în faţa lui Cristiano Ronaldo?
Va face Macedonia o minune şi în faţa lui Cristiano Ronaldo?

Portugalia înfruntă Macedonia de Nord în finala barajului pentru Cupa Mondială din Qatar. Cine ar fi crezut? Pandev şi colegii lui păreau victime sigure în faţa Italiei, campioană europeană en-titre. Cu toate acestea, micuţa Macedonie a reuşit miracolul. Va face o nouă minune şi în faţa lui Cristiano Ronaldo şi colegii? Descoperiţi mai jos patru ponturi pariuri Portugalia – Macedonia de Nord (29.03.2022) oferite de Betmag.

Portugalia, marea favorită

Marţi, 29.03.2022, Portugalia înfruntă Macedonia de Nord, într-un meci care începe la 21:45, ora României. În mod normal, lusitanii, avertizaţi de păţania Italiei, n-au voie să rateze victoria. Au o pleiadă de fotbalişti de clasă mondială, în frunte cu CR7. Au şi o mentalitate de echipă mare. S-a dovedit şi cu Irlanda, în preliminarii. Danilo a povestit că, la 1-0 pentru Irlanda, cu două minute înainte de fluierul final, Ronaldo i-a spus că o să câştige. Starul lui Manchester United ratase un penalty în prima repriză. Timpul se scurgea repede. Dar CR7 şi-a susţinut vorbele cu o dublă. A punctat în minutele 89 şi 90+6, iar Portugalia a învins cu 2-1.

Macedonia, echipa victoriilor surprinzătoare

Macedonia de Nord e la un pas de Cupa Mondială. Într-o grupă de preliminarii cu Germania şi România, Pandev şi colegii au terminat pe locul secund. Meciul care a făcut diferenţa, cel care a plasat Macedonia peste România, a fost unul pentru istorie. Macedonia a câştigat cu 2-1 pe terenul Germaniei. Singura înfrângere, singurul pas greşit al nemţilor. Mai mult, în semifinalele barajului, micuţa naţională a mai reuşit o megasurpriză: a eliminat Italia. 1-0 la capătul unui meci dominat cap-coadă de squadra azzurra. Italienii au avut posesia, ocaziile şi ghinionul. Trajkovski a deschis şi închis tabela în minutul 90+2. Şansele să repete acest rezultat contra Portugaliei sunt foarte mici. Pontul nostru pentru acest meci e cîă lusitanii vor conduce şi la pauză, şi la final, pentru o cotă de 1,62.

Ponturi pariuri Portugalia - Macedonia de Nord (29.03.2022)

Ponturi pariuri Portugalia – Macedonia de Nord (29.03.2022)

Alte 3 ponturi pariuri Portugalia – Macedonia de Nord (29.03.2022)

E genul de meci care ar trebui să se joace la o singură poartă. Macedonenii se vor apăra, încercând să dea lovitura pe contraatac. Totuşi, lusitanii au fotbalişti cu multă experienţă, care vor şti să gestioneze aceste momente. Puteţi încerca şi:

  • 1,52 – cota pentru „oaspeţii nu marchează”
  • 1,70 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,75 – cota pentru „1 şi peste 2,5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate