Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Portugalia – Polonia Liga Națiunilor 20.11.2018

Publicat

pe

Portugalia versus Italia

Portughezii au câștigat grupa și acum pot să alinieze un prim unsprezece experimental. Polonia este singura echipă fără victorie din grupă.

La startul acestei grupe totul părea extrem de echilibrat, aveam o Portugalie talentată cu jucători tineri foarte buni, dar care dezamăgea la Cupa Mondială, de o Italie aflată în reconstrucție totală și de o echipă a Poloniei foarte ambițioasă și care tot timpul furniza surprize în meciurile importante.

Din cele trei participante, Polonia a dezamăgit cel mai mult, iar Italia părea că este pe drumul cel bun, dar nu a fost așa. Portughezii sunt pe primul loc în clasament, este singura echipă neînvinsă până acum, are șapte puncte și un golaveraj de 4-2.


Pariul nostru gratuit pentru Portugalia – Polonia 1 @ 1,62


Ponturi pariuri Portugalia – Polonia Liga Națiunilor 20.11.2018

Lusitanii au câștigat meciul tur de acasă cu Italia, scorul final fiind 1-0. A urmat victoria muncită din Polonia, scor 3-2, iar în returul cu italienii, portughezii s-au mulțumit cu un egal și au reușit să-l obțină cu greu.

Polonezii au plecat foarte bine în această campanie, „leșii” au remizat în Italia, scor 1-1, dar cu ceva mai multă concentrare în fața porții, puteau să plece cu toate cele trei puncte. Pentru polonezi urmau două partide consecutive pe propriul teren, însă acest lucru a acționat ca un bumerang asupra Poloniei.

Ponturi pariuri Portugalia – Polonia, marți, 20 noiembrie 2018

„Leșii” au pierdut cu Portugalia (2-3), iar în ultimul joc disputat, cel cu Italia, polonezii au pierdut cu 0-1, după un joc controlat cap-coadă de italieni.

Nu avem mari așteptări de la acest joc, portughezii sunt cu „sacii în căruță”, iar acest fapt o să afecteze jocul în vreun fel, iar jucătorii polonezi sunt cu gândul mai mult la echipele de club, pentru că vineri încep meciurile din campionatele unde sunt „arondați”, astfel că un meci fantastic din partea lor pare o utopie.

Tinerii care vor forma primul unsprezece al portughezilor, au și „cheia” acestui meci.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii