Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Portugalia – Spania (7 octombrie 2020). „Războiul” iberic aduce profit

Ponturi pariuri Portugalia – Spania (7 octombrie 2020). Pauza dedicată naţionalelor începe cu partide amicale. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale serii de miercuri este cel al echipelor iberice, Portugalia şi Spania, care se înfruntă de la 21:45. Se anunţă un meci echilibrat între două formaţii care au câştigat ultimele 4 competiţii continentale: Spania a luat Euro 2008 şi 2012, iar Portugalia s-a impus la Euro 2016 şi în prima ediţie de Liga Naţiunilor.

Portugalia a câştigat ultimele două competiţii continentale

Ponturi pariuri Portugalia – Spania (7 octombrie 2020). Portugalia este campionată en-titre atât la Euro, cât şi în Liga Naţiunilor, iar asta spune multe despre forţa echipei lui Cristiano Ronaldo. Formată predominant din jucători care evoluează în Premier League, cea mai puternică întrecere internă din lume, Portugalia dispune de talent în toate compartimentele şi poate pune probleme oricărui adversar.

Spania a marcat în toate meciurile din precedenţii 3 ani

Ponturi pariuri Portugalia – Spania (7 octombrie 2020). Spania nu mai este formaţia care domina fotbalul mondial între 2008 şi 2012, câştigând Cupa Mondială şi două ediţii consecutive de Euro, dar e în continuare una dintre forţele importante de pe Glob. În 3 din ultimele 4 partide disputate a marcat de cel puţin 4 ori, iar ultimul joc în care nu a reuşit să înscrie datează din iunie 2016. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Ponturi pariuri Portugalia – Spania (7 octombrie  2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Portugalia – Spania (7 octombrie 2020). Ultimul meci în care s-au înfruntat cele două a avut loc la Cupa Mondială din 2018, în faza grupelor. Atunci s-a terminat 3-3, fiind unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale acelei ediţii de World Cup. Ne aşteptăm şi acum la goluri multe, tocmai de aceea v-am propus pronosticul GG3+. Dacă vreţi, însă, să jucaţi mai sigur, puteţi încerca:

  • 1,66 – cota pentru „se marchează în ambele reprize”
  • 1,67 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,85 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii