Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Portugalia – Turcia (24.03.2022). Lusitanii reiau asaltul pentru CM 2022

Portugalia, favorită cu Turcia

Portugalia și Turcia luptă joi seara, pe Dragao, din Porto, pentru un loc în finala barajului pentru Cupa Mondială din Qatar. Lusitanii au o misiune foarte grea pentru a prinde biletele de Mondial. Dacă vor trece de Turcia, cel mai probabil vor da bătălia finală cu Italia, campioana europeană en titre.

Portugalia a ratat calificarea directă pe finalul preliminariilor

Portugalia a condus fără probleme grupa sa, dar s-a înecat pe final de campanie. Mai exact, a remizat 0-0 în Irlanda în penultimul meci și a pierdut dramatic, în minutul 90, acasă cu Serbia. Sârbii au luat locul 1, în timp ce lusitanii mai trebuie să treacă de baraje. Primul pas e Turcia, iar apoi câștigătoarea dintre Italia și Macedonia de Nord, adică, foarte probabil, Italia, campioana europeană din vară. Așadar, portughezii au o misiune extrem de grea pentru a prinde biletele spre Mondial. Cristiano Ronaldo e principalul pericol pentru turci, dar starul lui Manchester United începe să-și arate vârsta.

Turcia a profitat de sincopele Norvegiei și a prins barajul

Turcia a mers bine în preliminarii, dar sigură de locul secund a fost doar pe final de campanie, profitând de pașii greșiți ai norvegienilor. Nordicii au remizat cu Letonia și au pierdut ultimul meci cu Olanda și cu un punct în ultimele două meciuri, Norvegia a căzut pe 3. Turcia a încheiat grupa de calificare cu trei victorii la rând (2-1 în Letonia, 6-0 cu Gibraltar și 2-1 în Muntenegru), obținând locul la baraj. Turcii au marcat în toate deplasările din preliminarii, dar adversarii au fost mult sub valoarea Portugaliei, mai puțin Olanda, dar la Amsterdam au înscris în minutul 90+2, când scorul era 6-0 pentru gazde.

Evoluții sub așteptări la EURO 2020

În vara anului trecut, ambele echipe au fost la EURO 2020, dar Turcia nu a ieșit din grupa cu Italia, Elveția și Țara Galilor, pierzând toate meciurile. Au fost înfrângeri în handicap de fiecare dată și un singur gol marcat.
Nici lusitanii nu au reușit mare lucru la EURO 2020, dar au avut oponenti de clasă, Belgia, Franța și Germania. Au scos un punct cu Franța (campioana mondială en-titre) și au pierdut cu Germania (2-4) și cu Belgia, în optimi, scor 0-1. Portugalia nu se împacă deloc cu ideea că ar putea rămâne în afara Mondialului din acest an și va forța eliminarea Turciei. „1 și sub 3,5 goluri” are cotă 2,00.

Ponturi pariuri Portugalia – Turcia (24.03.2022)

Alte trei variante

  • 1,75 – cotă pentru „nu marchează ambele”
  • 1,93 – cotă pentru „Turcia nu înscrie”
  • 2,00 – cotă pentru „1 pauză / 1 final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate