Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Pribram – Slavia Praga. Pariem pe o super cotă

Ponturi pariuri Pribram – Slavia Praga. Pariem pe o super cotă! Duelul se anunță unul dezechilibrat. Cele două echipe trec prin situații total opuse, așa cum o arată clasamentul. Partida se joacă de la ora 21:00.

Ponturi pariuri Pribram – Slavia Praga

  • Pribam este principala favorită la retrogradare în acest sezon și ocupă ultimul loc în clasament, fiind prima echipă dintre cele șase care nu mai are nicio șansă la locul 10. De când s-a reluat campionatul, gazdele merg însă foarte bine și au strâns patru puncte din cele două meciuri disputate.

Pariem pe o super cotă

  • De partea cealaltă, Slavia Praga se află la polul opus și este principala favorită la câștigarea titlului. Ocupă primul loc în clasament, cu 64 de puncte, și are o diferență de opt față de următoarea clasată, Plzen. Oaspeții vin după două victorii din două posibile, de la reluarea campionatului, marcând în total șase goluri.

Pribram – Slavia Praga pste 3,5 goluri @ 2,25

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate