Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Progresul Spartac – Dinamo (04.08.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

Dinamo are de recuperat o diferență de două goluri după meciul de pe Cluj Arena Foto: FB Universitatea Cluj

Progresul Spartac și Dinamo se înfruntă, joi, în prima etapă din Liga 2. Roș-albii sunt la primul meci din istoria clubului de 74 de ani în eșalonul secund. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Dinamo, trei victorii la rând

După venirea lui Vlad Iacob, noul administrator special al clubului, Dinamo a reușit câteva transferuri bune. În plus, pe banca tehnică a venit Ovidiu Burcă, care a înlocuit tandemul format din Iulian Mihăescu și Ionel Augustin. În ultimele trei partide de verificare, „câinii” au obținut victorii cu CSO Plopeni, Popești Leordeni și CS Tunari și intră în meciul cu Progresul Spartac cu încredere.

Progresul Spartac, nou-promovată în Liga 2

De partea cealaltă, Progresul Spartac este nou-promovată în Liga 2. În finală nu a avut emoții cu CS Tunari pe care a învins-o, 7-1 la general. În lot sunt mulți fotbaliști tineri și fără nume în fotbalul românesc. Mizăm pe o victorie a roș-albilor, care au în lot jucători care cu state vechi în primul eșalon. „Dinamo câștigă” are cotă 1.88.

Alte trei variante

  • 1.50 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.70 – este cota pentru „ambele echipe înscriu”
  • 1.83 – este cota pentru „peste 2.5 goluri în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate