Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSG – Lyon (13 decembrie 2020). Dublăm banii cu o victorie şi trei goluri

Ponturi pariuri PSG – Lyon (13 decembrie 2020). Runda a 14-a din Ligue 1 are parte de un final cu un meci de gală: PSG – Lyon, echipele care au dominat ultimele două decade din fotbalul francez. Fluierul de start se dă la ora 22:00, iar gazdele au prima şansă.

PSG, cel mai bun atac, cea mai bună apărare

Ponturi pariuri PSG – Lyon (13 decembrie 2020). PSG este liderul campionatului, cu 28 de puncte, dar e în pericol să piardă această poziţie. Marseille are un punct mai puţin, dar şi un meci mai puţin. De asemenea, Lille, Lyon şi Montpellier sunt la doar două puncte distanţă. PSG are totuşi cel mai bun atac şi cea mai bună apărare şi, în mod normal, este favorită de pe acum la câştigarea unui nou titlu.

Lyon, 8 ani fără victorie la Paris

Ponturi pariuri PSG – Lyon (13 decembrie 2020). Lyon a ratat prezenţă în cupele europene prin îngheţarea sezonului precedent, care a prins-o pe 7. Acum, oaspeţii sunt mai atenţi şi se află pe locul 4, la două lungimi de lider. Din păcate pentru fanii lyonezi, echipa lor favorită nu a mai câştigat la Paris din martie 2012. De atunci, PSG a strâns 11 victorii şi două remize, iar în 7 rânduri nu a primi gol. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,12.

Ponturi pariuri PSG – Lyon (13 decembrie 2020)

Alte trei variante

Ponturi pariuri PSG – Lyon (13 decembrie 2020). În această ediţie de campionat, Lyon a evoluat constant bine şi are o singură înfrângere. Dar cele cinci remize au tras-o în jos în clasament. În ultimele 7 etape, a înregistrat 6 victorii, o formă mai bună decât a rivalei din Paris, care a remizat cu Bordeaux şi a pierdut la Marseille. Evoluţiile lui Lyon ne fac să credem că i-ar putea da bătăi de cap lui PSG. Puteţi încerca şi:

  • 1,47 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,76 – cota pentru „Neymar înscrie”
  • 1,99 – cota pentru „PSG înscrie în ambele reprize”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii