Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSG – Lyon. Obstacol în calea gazdelor

Ponturi pariuri PSG – Lyon. Lyon vrea să încerce ceea ce nu a reușit Marseille, să o încurce pe PSG. Ușor de zis, greu de făcut. Gazdele au pierdut doar de trei ori în acest sezon, Lyon are un parcurs ok în acest moment, dar dacă gazdele se vor concentra la maxim pentru acest meci, Lyon are șanse mici de reușită.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri PSG – Lyon

  • Liderul autoritar din Franța, primește vizita fostei campioane. Cele două cluburi au dominat fotbalul din hexagon în ultimii 20 de ani, dar în acest moment este o diferență foarte mare între ele. PSG se bazează foarte mult pe banii arabilor, în timp ce Lyon se bazează foarte mult pe jucători promovați din propria academie de fotbal. Chiar și în aceste condiții, Lyon are șanse destul de ok să reușească ceva în meciul de azi.

Ponturi pariuri PSG – Lyon

  • Deplasările nu sunt o enigmă pentru Lyon, oaspeții au scos 18 puncte din cele 12 etape disputate, iar golaverajul acestor partide este unul pozitiv: 21-15. Ultimul punct scos de Lyon într-o deplasare de la Paris, datează din 2014, iar ultima victorie din 2007. În ultimele trei deplasări directe, Lyon nu a marcat vreun gol și a primit un total de 7.
  • PSG se pregătește de Champions League, campionatul este deja acontat, meciurile din Ligue 1 sunt doar un antrenament pentru Mbappe și compania. Golaverajul lui PSG în partidele de pe propriul teren este unul ok: 32-6. Parisul nu are probleme de lot, sunt câteva absențe, dar acestea sunt în curs de ceva timp și astfel echipa s-a acomodat cu lipsa lui Silva sau Marquinhos

Ponturi pariuri PSG vs Lyon

Promotii