Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSG – Marseille. Cota 1,63 pentru o victorie clară

Ponturi pariuri PSG – Marseille. Etapa din Ligue 1 are parte de un meci de gală, care pune față în față două echipe de renume din Franța. Parizienii sunt favoriți clar la victorie, însă acest meci mereu aduce emoții mari în tribune și în fața televizoarelor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la PSG – Marseille

După 10 etape, PSG are 24 de puncte. Le-a obținut după opt victorii, fiind învinsă în celelalte două meciuri disputate în Ligue 1. După mai bine de un sfert de campionat disputat, PSG are deja cinci puncte în fața celor de la Nantes, care are însă și un meci în plus disputat, ceea ce poate face diferența de opt puncte dacă parizienii se impun în acest meci. Pe teren propriu, PSG a obținut patru victorii și o înfrângere, iar acum ne așteptăm să vedem un meci în care va obține o nouă victorie.

PSG – Marseille H1 (-1,5 goluri) @ 1.62

+ alte 4 ponturi beton pentru PSG – Marseille

De partea cealaltă, Marseille este pe locul șapte în clasament, după patru victorii, patru egaluri și două înfrângeri. Ne așteptăm să vedem un meci în care oaspeții vor forța o victorie, însă cel mai probabil vom avea parte de un meci dominat de gazde.

  • 1,22 este cota pentru 1 solist
  • 1,53 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,44 este cota pentru peste 0,5 goluri Marseille
  • 1,75 este cota pentru peste 2,5 goluri în meci și ambele echipe să marcheze

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii