Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSG – Metz (16 septembrie 2020). O victorie la trei goluri pentru un câştig de trei ori mai mare

Ponturi pariuri PSG – Metz (16 septembrie 2020). În această seară, de la 22:00, se joacă restanţa din prima etapă de Ligue 1 dintre PSG şi Metz. Ambele echipe au avut un start dezastruos în noul sezon şi vor avea şansa să-şi treacă primele puncte în cont.

PSG, cel mai prost start de campionat

Ponturi pariuri PSG – Metz (16 septembrie 2020). PSG trece printr-o situaţie nemaiîntâlnită pentru ea în ultimii ani. A jucat deja două partide în Ligue 1 şi nu are niciun punct şi niciun gol marcat. A pierdut 0-1 şi pe terenul lui Lens, dar şi „acasă” în derby-ul cu OM. Mai mult Neymar, Paredes şi Kurzawa sunt suspendaţi, după eliminările din derby. Iar Mbappe va lipsi, probabil, din cauza coronavirusului.

Metz, fără speranţe pe Parc de Princes

Ponturi pariuri PSG – Metz (16 septembrie 2020). Metz are o situaţie identică: două meciuri, două înfrângeri cu 0-1. În primul joc a cedat „acasă” cu Monaco, iar apoi la Lille. Dar pretenţiile oaspeţilor sunt mult mai mici decât ale campioanei, aşa că nu mizează prea tare pe puncte pe Parc de Princes. La precedentele 5 vizite în campionat, la Paris, Metz a încasat de fiecare dată cel puţin 3 goluri. Ultima s-a terminat 5-0 pentru PSG. „PSG handicap -2,5” are cota 2,95.

Ponturi pariuri PSG – Metz (16 septembrie 2020)

Alte trei variante

Ponturi pariuri PSG – Metz (16 septembrie 2020). Cu tot cu finala Champions League, PSG a ajuns la 3 meciuri pierdute cu 0-1. Atacul nu a punctat deloc, iar Tuchel nu poate fi mulţumit. Acum, cu un adversar facil, campioana se poate descătuşa, deşi îi lipsesc mulţi titulari. Metz e „navetistă” între primele două ligi franceze, obiectivul de anul acesta fiind evitarea retrogradării. Puteţi încerca şi:

  • 1,76 – cota pentru „1 pauză /1 final”
  • 1,79 – cota pentru „oaspeţii nu marchează”
  • 1,83 – cota pentru „1 şi peste 2,5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare