Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSG – RB Leipzig, 24 noiembrie 2020. Cotă 2,10 – pariu pe goluri

Ponturi pariuri PSG – RB Leipzig, 24 noiembrie 2020. Cotă 2,10 – pariu pe goluri. De la ora 22:00, pe Parc des Princes, are loc cel mai așteptat duel din Grupa H. Francezii sunt obligați să câștige pentru a rămâne cu șanse la prima poziție.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri PSG – RB Leipzig, 24 noiembrie 2020

  • PSG are o situație dificilă în Grupa H, unde a acumulat doar trei puncte în trei etape și se află în afara locurilor ce duc în primăvara Champions League. Are două înfrângeri deja, ultima chiar cu RB Leipzig, scro 2-1. Așa cum s-a întâmplat și în campionat în ultima rundă, când de la 2-0 la pauză a pierdut cu 3-2 cu Monaco. Pentru a mai spera la primul loc, chiar și la calificare, și la a nu intra într-o criză de formă, PSG este obligată să câștige duelul cu Leipzig.

Ponturi pariuri PSG – RB Leipzig, 24 noiembrie 2020

  • De partea cealaltă, Leipzig are șase puncte în trei etape și se află pe locul doi, la egalitate cu Manchester United, liderul grupei. În prima etapă nemții aa trecut lejer de cei de la Basaksehir, scor 2-0, apoi au suferit umilința de pe Old Trafford, scro 0-5, și în cele din urmă s-au impus cu cei  de la PSG, scor 2-1. Leipzig se poate mulțumi și cu un egal, însă o victorie ar însemna practic calificarea în primăvara Ligii Campionilor încă de pe acum.

PSG – RB Leipzig peste 3,5 goluri @ 2,10

+ posts

Promotii