Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSG – St. Etienne, 24 iulie 2020. Super pariu la finala Cupei Franţei

Ponturi pariuri PSG – St. Etienne, 24 iulie 2020. Am pregătit un super pariu la finala Cupei Franţei, pe care îl poţi vedea în rândurile de mai jos. Duelul din Franţa se dispută de la ora 22:10.

Ponturi pariuri PSG – St. Etienne, 24 iulie 2020

  • Aşadar, PSG, cu un lot mult, mult mai bun decât adversara sa, ar trebui să nu aibă emoţii în a câştiga Cupa Franţei. Dar pentru că are o cotă extrem de mică pentru acest timp de pariu, noi vă recomandăm să mizaţi pe altul.

 Super pariu la finala Cupei Franţei

  • De partea cealaltă, St. Ettiene nu ar fi avut nicio şansă dacă acest duel s-ar fi disputat în condiţii normale, fără pauza forţată de pandemie. Însă acum, oaspeţii se pot gândi la surpriză. Din acest motiv, pariul nostru este peste 3,5 goluri.

PSG – St. Etienne peste 3,5 goluri @ 1,71

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii