Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri PSV – Excelsior Eredivisie 07.12.2018

Publicat

pe

PSV

PSV  a pierdut pentru prima oară în acestă ediție de campionat. Trebuia să vină și acest moment, Excelsior nu este o echipă capabilă de a pune probleme.

Dacă în Champions League, PSV și-a arătat limitele, poate și pentru faptul că olandezii au avut o grupă infernală (Inter, Barcelona și Tottenham), în campionatul Olandei lucrurile stăteau diferit. Până în etapa trecută, PSV era singura echipă care nu a pierdut vreun joc în campionat și avea victorii pe linie.

Gazdele aveau un golaveraj de 46-5 și totuși Ajax a reușit să țină pasul cu PSV, chiar și în aceste condiții. PSV s-a deplasat la Feyenoord în runda precedentă, iar acolo a venit și prima înfrângere din campionat, acum rămâne să aflăm împreună dacă acea înfrângere a afectat moralul liderului din Olanda.


Pariul nostru gratuit pentru PSV – Excelsior peste 1.5 PR @ 1.62


Ponturi pariuri PSV – Excelsior Eredivisie 07.12.2018

PSV este pe primul loc, are 39 de puncte, un golaveraj de 47-7 și se află la doar două puncte de Ajax. Gazdele au victorii pe linie în meciurile de pe propriul teren, șapte la număr, iar golaverajul acestor partide este unul excelent (27-1).

Excelsior trebuie „să se rupă” de urmăritoarele sale, pentru a nu a avea probleme pe final de sezon, oaspeții find pe locul 12 cu 16 puncte, fiind la doar trei puncte de locurile ce duc în liga secundă.

În ultimele două etape, Excelsior este neînvinsă, oaspeții având o victorie și un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri PSV – Excelsior, vineri, 07 decembrie 2018

Golaverajul total este de 22-34. Excelsior a adunat șapte puncte din meciurile din deplasare, are două victorii, un egal și trei înfrângeri, cu un golaveraj total de 7-12.

Excelsior a reușit două rezultate de egalitate în ultimele zece partide de la PSV, dar în general oaspeții primesc foarte multe goluri în duelurile directe.

Există o șansă foarte mică ca PSV să acuze șocul înfrângerii cu Feyenoord, dar faptul că Ajax este la doar două puncte în spate, trebuie să-i mobilizeze pe jucătorii gazdelor.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii