Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Ponturi pariuri Qarabag – Lech Poznan (12.07.2022). Goluri și bani pentru pariori!

Lech Poznan

Qarabag – Lech Poznan se înfruntă în manșa a doua din UEFA Liga Campionilor – preliminarii, turul 1. În tur, polonezii au învins la limită, scor 1-0. Câștigătorii “dublei” vor evolua cu FC Zurich, în turul 2, în timp ce învinșii vor fi trimiși în UEFA Conference League. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Qarabag, în grupele Ligii Campionilor în 2017

Săptămâna trecută, Qarabag a suferit prima înfrângere în fața unei echipe poloneze, în cupele europene. În 2017, actuala campioană a Azerbaidjanului a ajuns până în grupele Ligii Campionilor. În sezonul trecut, în Conference League, Qarabag FK a impresionat în Grupa H, unde a reușit trei victorii și a suferit doar o înfrângere. Azerii au fost, însă, eliminați de play-off-urile ulterioare de Marseille, 6-1 la general.

Miza pe Lech Poznan

În weekend, Lech Poznan a pierdut Supercupa Poloniei, după ce a pierdut, scor 0-2, partida cu Rakow. De la începutul secolului, echipa are doar patru apariții în grupe, în Europa League sau Cupa UEFA. Lech Poznan pornește cu un ușor avantaj după victoria din tur și credem că va reuși o calificare muncită. Ambele echipe sunt, însă, adeptele jocului ofensiv și ne așteptăm la un meci cu faze de poartă. „2-3 goluri în meci” are cotă 1.97.

Alte trei variante

  • 1.60 – este cota pentru “Lech Poznan se califică mai departe”
  • 1.63 – este cota pentru “Lech Poznan marchează”
  • 1.68 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”

Agenții autorizate