Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Rapid – Chindia (25.02.2023). Pariem pe gazde și câștigăm

Rapid, favorită la victorie
Rapid, favorită la victorie

Rapid și Chindia se înfruntă sâmbătă seara în Giulești, în etapa a 27-a din Superliga, într-un meci în care giuleștenii pornesc cu prima șansă. Totuși, Chindia poate fi un adversar imprevizibil.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Rapid, cea mai bună defensivă din Superliga

Rapid este una dintre echipele cu pretenții la titlu, însă pentru a mai conta în această luptă are nevoie urgentă de o victorie. În ultimele două meciuri de campionat, alb-vișiniii au obținut un singur punct și sunt pe locul 4, la 12 puncte de liderul Farul și numai două de podium. Echipa lui Adrian Mutu a pierdut precedentul meci din Giulești, 1-2 cu FCU Craiova 1948, iar etapa trecută nu a scos decât o remiză albă pe terenul „lanternei roșii”, CS Mioveni. Eșecul cu FCU Craiova 1948 a fost singurul suferit de Rapid în Giulești. Până pe 10 februarie, Rapidul era singura echipă neînvinsă pe teren propriu, unde de altfel spectacolul e garantat. Ultimele șase meciuri disputate aici au fost de „peste 2,5 goluri”. Echipa lui Adrian Mutu se prezintă bine în defensivă, având cea mai bună apărare din Superliga, cu 22 de goluri primite în 26 de meciuri.

Chindia, fără eșec în 2023

De partea cealaltă, Chindia ocupă locul 10, cu 30 de puncte, dar este invincibilă în acest an. Două victorii și trei remize au înregistrat dâmbovițenii în 2023. Echipa lui Anton Petrea mai are doar șanse matematice de a prinde play-off-ul, în schimb nu își face momentan griji în privința retrogradării. Poate doar în privința carențelor din defensivă. Chindia are a treia cea mai slabă apărare din campionat, cu 37 de goluri primite în 26 de meciuri. Echipa târgovișteană vine pe Giulești după două scorul de 2-2 consecutive, cu Sepsi (în deplasare) și U Cluj („acasă”, la Ploiești). Rapid a marcat în toate meciurile de campionat disputate pe stadionul Giulești și ne așteptăm să o facă și acum. Și chiar să și câștige meciul. În tur, Chindia s-a impus cu 2-1, dar dată fiind situația actuală, Rapid nu își permite să rateze victoria. „1 solist” are cotă 1.85.

Ponturi pariuri Rapid - Chindia (26.02.2023)

Ponturi pariuri Rapid – Chindia (26.02.2023)

Alte trei ponturi pariuri Rapid – Chindia

  • 2.05 – cota pentru „Rapid peste 1,5 goluri”
  • 2.05 – cota pentru „se marchează în ambele reprize”
  • 2.07 – cota pentru „ambele marchează”

 

Agenții autorizate