Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Rapid – FC Argeș, 21 iulie 2020. Cota profitabilă: 1,91

Ponturi pariuri Rapid – FC Argeș, 21 iulie 2020. Cota profitabilă: 1,91. Rapidiştii nu mai au voie să facă paşi greşiţi în lupta pentru promovare, în timp ce piteştenii pot să reintre în hora promovării dacă înving.

Ponturi pariuri Rapid – FC Argeș, 21 iulie 2020

  • Rapid se află pe loc de baraj şi este le egalitate de puncte cu următoarele două echipe, Petrolul şi CS Mioveni, fiecare cu câte 21 de puncte. Distanţa până la locul secund este de trei puncte, cel care asigură promovarea directă. Astfel, rapidiştii sunt obligaţi să câştige această partidă.

Cota profitabilă: 1,91

  • De partea cealaltă, FC Argeş este ultima echipă din clasamentul play-off-ului şi are doar 20 de puncte, însă cu un meci mai puţin disputat. Dacă piteştenii vor câştiga acest meci, vor urca până pe locul trei şi vor putea să spere, din nou, la promovare. Noi considerăm însă că nu se va întâmpla aşa ceva şi că, din contră, vor pierde acest meci.

Rapid – FC Argeș 1 @ 1,83

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate