Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Rapid – FCSB Liga 1 15 august. Derby în București

Ponturi pariuri Rapid – FCSB Liga 1 15 august. Derby în București, unde avem un meci care poate arăta cât de pregătite sunt gazdele pentru o luptă la titlu.

Ponturi pariuri Rapid – FCSB Liga 1 15 august. Derby în București

  • Rapid a început excelent noul sezon. Are 10 puncte, este pe locul doi și nu a primit niciun gol cu patru marcate. Acum, visează la puncte câștigate în fața celor de la FCSB, prima adversară cu adevărat puternică.

Ponturi pariuri Rapid – FCSB Liga 1 15 august. Derby în București

  • De partea cealaltă, FCSB a fost eliminată deja din Europa și acum încearcă să urce în clasament. Este pe locl patru, cu opt puncte și un golaveraj bun, 7-3.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte strâns, cu puține ocazii de poartă, la finalul căruia să vedem maximum două goluri. Cota pentru acest pariu este 1.70.

Rapid – FCSB Sub 2,5 goluri @ 1.70

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate