Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Rapid – Mioveni, 29 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,87

Ponturi pariuri Rapid – Mioveni, 29 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,87. De la ora 18:30, giuleștenii și argeșenii dispută meciul restant al etapei a opta din Liga 2.

Ponturi pariuri Rapid – Mioveni, 29 octombrie 2020

Rapid se află într-o situație dificilă în clasamentul Ligii 2 și ocupă în acest moment locul 10, cu 13 puncte după șapte partide disputate. După un început bun de sezon, Adrian Iencsi nu a mai reușit să obțină rezultate pozitive și a fost demis de la cârma echipei. Înfrângerile cu Recea și Craiova, din campionat, și umilința din Cupă cu Progresul Spartac i-au fost fatale.

Rapid – Mioveni, 29 octombrie 2020

Nici Mioveni n-o duce mai bine și este departe de echipa din sezonul precedent care a disputat barajul pentru promovare. În prezent, este pe locul 12 în clasament, cu 10 puncte. Claudiu Nicuescu a avut aceeași soartă ca a lui Adi Iencsi înaintea aceste runde și a fost demis. În locul lui a fost adus Alexandru Pelici, cel care anul trecut a mai antrenat-o pe CS Mioveni.

Rapid – Mioveni GG @ 1,87

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii