Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Rapid – Pandurii. Și-a revenit Rapidul

Grup jucători Rapid București
Grup jucători Rapid București

Ponturi Pariuri: Rapid – Pandurii. După o lungă perioadă în care nu a existat, Rapidul pare că și-a revenit un pic. Cu o floare nu se face primăvară, dar victoria de la Mioveni are darul de a readuce speranța în rândurile giuleștenilor. Meciul de azi cu Pandurii, are darul de a aduce o nouă victorie, să vedem dacă și Rapidul este de acord cu acest lucru.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Rapid – Pandurii

Cu încă 3 puncte obținute azi, Rapid are șansa de a urca în preajma locurilor promovabile. Nu este un capăt de țară ce s-a întâmplat până acum, toate echipele aflate în față, în liga secundă, s-au încurcat exact când nu era nevoie. Rapid a investit bine în vară, dar au venit jucători și pe parcursul competiției, asta este una dintre cauzele care au adus aceste ultime rezultate. Dacă se făcea totul cu cap și se aduceau fotbaliștii exact atunci când trebuia, poate că Rapid era pe primul loc.

Ponturi Rapid vs Pandurii din 16.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Rapid – Pandurii

Sincer vă spunem, Rapid are unul dintre cele mai bune loturi din liga secundă, sunt fotbaliști experimentați, iar tinerii care completează acest lot sunt și ei de o calitate extrem de bună. Cu 3 sau 4 victorii legate, Rapid o să prindă încredere, din păcate pentru giuleșteni, se apropie sfârșitul anului și astfel o să urmeze pauza de iarnă, dar dacă vor face o treabă bună, cei din conducerea Rapidului vor putea ajuta această echipă. Meciul de azi, nu este unul dificil, Pandurii formează o echipă extrem de slabă. 35 de goluri au primit cei de la Pandurii până acum, iar dacă totul decige normal în meciul de azi, se vor adăuga cel puțin încă 5 la acest bilanț.

  • 1,40 este cota pentru 1 la pauză
  • 1,99 este cota pentru peste 3,5 goluri în meci
  • 2,05 este cota pentru  1 și peste 1,5 goluri în PR
  • 3,80 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate în PR

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare