Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Rapid – Pandurii Tg. Jiu, 5 septembrie. Giuleștenii sunt mari favoriți

Ponturi pariuri Rapid – Pandurii Tg. Jiu, 5 septembrie. Giuleștenii sunt mari favoriți în duelul ci gorjenii. Partida, care altădată se desfășura în Liga 1, este programată de la ora 17:30.

Ponturi pariuri Rapid – Pandurii Tg. Jiu, 5 septembrie

  • Rapid a ratat promovarea sezonul trecut, terminând ultima în playoff, și a pornit acum la un nou drum alături de un alt antrenor. Conducătorii din Grant l-au ales pe Adrian Iencsi să fie cel care să încerce al doilea an la rând să ducă echipa în prima ligă. Și debutul a fost cu dreptul. Rapid a învins cu 3-1 pe ACS Viitorul Tg. Jiu și s-a instalat pe primul loc în clasament înaintea rundei cu numărul doi. După un joc pe care în cele mai multe momente l-a avut la discreție.

Giuleștenii sunt mari favoriți

În schimb, Pandurii Tg. Jiu nu a evoluat prima etapă contra lui Metaloglobus din cauza mai multor cazuri de coronavirus la echipă. Gorjenii debutează în etapa a doua în acest nou sezon de Liga 2 și dau peste una dintre cele mai puternice adversare. La felul în care s-au prezentat campionatul precedent și la ce se întâmplă acum, situația nefiind total diferită, e greu de crezut că vor reuși să plece cu punte din Regie. Pariul meu este 1 la pauză. Cota pentru o astfel de alegere este 1,57.

Rapid – Pandurii Tg. Jiu 1 pauză @ 1,57

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare