Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Rapid – Ripensia. Pancu a sunat adunarea

Rapid Bucuresti

Ponturi Pariuri: Rapid – Ripensia. Este un moment greu pentru Rapid, giuleștenii au deja trei înfrângeri sezonul acesta, iar două dintre ele au venit când nimeni nu se aștepta. Pancu începe să simtă presiunea propriilor fani, unii dintre ei îl contestă destul de vehement, iar acest lucru poate să conteze în cazul vreunui nou eșec.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Rapid – Ripensia

Într-un fel situația este încă sub control, Rapid are 20 de puncte, are două partide în minus, dar fotbalul jucat nu prea dă încredere nimănui. Pancone a încercat în această săptămână să umble foarte mult la psihicul fotbaliștilor săi, el tot insistă că aceștia au un blocaj mental și că este nevoie de un șoc. Totuși, unii dintre fotbaliștii săi, nu par a avea capacitatea și talentul necesar de a o readuce pe Rapid în Liga 1. Problema mare este că, însuși Daniel Pancu a pus o presiune imensă pe ei de la început.

Ponturi Rapid vs Ripensia din 26.10.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Rapid – Ripensia

Pancone a tot declarat că, Rapid trebuie să promoveze de pe primul loc, că alt obiectiv nu poate exista la această echipă. Meciul de azi este unul decisiv, dar în același timp unul extrem de greu. Ripensia a marcat 7 goluri în ultima etapă disputată, este o echipă decentă de Liga 2, dar în același timp are același lot de jucători de ceva vreme. Rapid poate profita de faptul că Ripensia a avut un drum foarte lung și că poate nu este la capacitatea ei normală. Fără doar și poate, Pancu este obligat să-și motiveze jucătorii pentru a câștiga, dacă nu se întâmplă acest lucru, înseamnă că nu are capacitatea de a antrena echipe ce au un anumit statut.

  • 1,40 este cota pentru 1
  • 1,80 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,82 este cota pentru peste 0,5 goluri Ripensia
  • 2,49 este cota pentru peste 2,5 goluri în meci și ambele echipe să marcheze

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii