Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Rapid – ”U” Cluj. Degringolada este la ea acasă

Rapid Bucuresti

Ponturi Pariuri: Rapid – ”U” Cluj. Sezonul pare că s-a ratat deja, așa că pentru Pancu și compania nu mai rămân multe lucruri de făcut. Promisiunile au fost multe și importante la startul sezonului, dar echipa nu a livrat exact ce s-a promis. Meciul cu „U” Cluj are darul de a readuce speranța pentru Rapid, însă „șepcile roșii” par că și-au revenit.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Rapid – U Cluj

Rapid a coborât la mijlocul clasamentului, un lucru puțin scontat acum vreo cinci etape. Dar, pentru că întotdeauna există un dar, ăsta este farmecul acestui club. Orice ar face, ori de câte ori o să înceapă din liga a 5-a, Rapidul nu o să-și piardă acest farmec al său. Probleme din acest start de sezon au fost și din cauza oamenilor care păstoresc echipa. Pancu le promitea suporterilor primul loc, Daniel Niculae îl avertiza că nu are cu cine, Conducerea promitea un super buget, dar banii au fost investiți extrem de neinspirat, cam acestea sunt câteva din lucrurile care au adus Rapidul la jumătatea clasamentului. Dacă nu obține victoria în meciul cu „U”, atunci Pancu ar cam trebui să plece.

Ponturi pariuri Rapid vs U Cluj din 10.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Rapid – U Cluj

Normal și logic, cam așa stau lucrurile într-un mediu sănătos. Dar dacă ne uităm ce se întâmplă la Voluntari cu Bergodi, un alt antrenor care a scăpat lucrurile complet de sub control, atunci nu ne miră dacă Pancone se face că plouă. Clujenii au ratat promovarea în Liga 1, după ce au pierdut barajul din sezonul trecut. De atunci ceva s-a schimbat, iar această schimbare a adus doar lucruri negative. Clujenii nu trec prin cel mai bun moment al lor, iar rezultatele din acest sezon sunt dezastruoase. Totuși, clujenii au pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate.

  • 2,05 este cota pentru 1
  • 2,03 este cota pentru peste 2,5 goluri în meci
  • 2,52 este cota pentru 1 la pauză
  • 2,09 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de Rapid

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare